Extra large  1vc4724 h1thumb
PRESSEKONFERANSE: Zinedine Zidane smilte på fredagens pressekonferanse dagen før Betis-kampen

Zidane: - Vi må være 100% klare i morgen

Les hva Zinedine Zidane sa på pressekonferansen før kampen mot Real Betis lørdag

Zinedine Zidane møtte opp til pressekonferanse på Valdebebas dagen før Real Madrid tar i mot Real Betis til 12. serierunde, men kamp nummer elleve for «Los Blancos» ettersom «El Clásico» forrige helg ble utsatt. Morgendagens kamp blir svært viktig for hvert av lagene ettersom Real Madrid må holde med i toppen, mens laget fra Sevilla må komme seg vekk fra bunnstriden. Zinedine Zidane starter pressekonferansen med å snakke om morgendagens kamp:

Begge lag kommer hit for å spille og få et godt resultat. Det må man forvente. Vi må være klare, for det er helt klart at det blir en tøff kamp. Vi må være på vårt beste fordi hver kamp er forskjellig, og vi vet at vi må være på 100% hvis vi skal ta alle tre poengene. Vi prøver å gi en god forestilling hver gang vi spiller og prøver å holde et rent rent bur. Det er viktig for oss, og i morgen har vi en ny sjanse til å få et godt resultat hjemme foran fansen vår.

Kjærlighet fra fansen

Jeg har vært veldig lenge i Real Madrid, og fansen har alltid behandlet meg bra. Jeg har ikke fått noe å si om det spanske folket siden jeg ankom byen. Ikke bare i fotballverdenen, men også i mitt private liv. Å ha den støtten er enormt viktig for meg, jeg har stor respekt for det. Når du kommer inn, ønsker folk deg velkommen og de hjelper deg virkelig mye. Jeg er veldig fornøyd med at jeg kan bo i denne byen og jobbe for denne klubben.

Valverde

Han er en veldig ung spiller med en flott fremtid. Han gjør en god jobb, det er ingen overraskelse for meg. Han er en viktig spiller i en tropp på 25 førstelagsspillere.

Bale

Det er gamle nyheter. Han er her, tilbake på banen og jobber for å komme i form igjen. Vi står bak ham og prøver å få ham tilbake med laget så snart som mulig. Han er her hos oss og driver med ryggtrening. Han er tilbake fra turen og er mye bedre, men han er fremdeles ikke tilgjengelig. Han ser i god form ut for meg.

Hazard

Vi kan alle se at han spiller bedre. Kanskje han kunne score litt oftere, men vi er ikke bekymret. Vi er fornøyde med det han gjør på banen, og han blir bedre hver dag. Spillere av hans kvalitet kan se ting som andre ganske enkelt ikke er i stand til å se. Jeg tror ikke han har vært redd, tvert imot. Alle vil se ham bli bedre, og jeg synes at han forbedrer seg hver dag. Vi vil alle være fornøyde med ham, men vi må ta det med ro.
I en tropp er det alltid noen spillere som er i bedre form og andre som ikke spiller så bra. Jeg har ikke en plan A, heller ikke B, og heller ikke C. Jeg setter sammen en gruppe hver tredje dag, og jeg hater å forlate spillere ute. Min mentalitet vil ikke endre seg. Jeg prøver alltid å ta ut det beste laget som er mulig til hver kamp.

Marcelos angst foran Kiev-finalen

Jeg var ikke klar over det, men jeg er sikker på at det er stressende foran å spille i en stor Champions League- eller VM-finale. Det er å forvente. Jeg levde det som en spiller, men det sier mye om ham at når tiden var inne, slo han på og fokuserte bare på kampen. Litt stress er normalt foran en kamp, men når det begynner, er det det.

El Clásico's utsettelse

Vi spiller når vi får beskjed om at vi må spille. Det har blitt utsatt, og vi forberedte oss godt til Leganés-kampen med litt bedre tid. El Clásico blir spilt den 18. og det vil være en flott kamp.

Vinicius Jr. og Rodrygo

Hver spiller vet at de må være klare. Vinicius Jr. må fortsette å jobbe hardt. Han er mest komfortabel ute på venstre ving og i sin alder må han spille der han føler seg best. Han har kvaliteten til å spille i andre posisjoner også. Vi har 25 spillere og det tas valg for hver kamp. Det er ligaer som lar alle spillerne være en del av en tropp, men det er ikke tilfelle her for øyeblikket. Rodrygo er en rolig kar, han vil jobbe hardt, men han er 18 år og vi må ta det med ro. Han er en del av denne troppen og har karakter og ekte kvalitet.

Casemiro

Han spiller i en vanskelig posisjon, og han klarer rollen veldig bra. Det er ikke mange spillere med hans egenskaper. Vi skal sørge for at han fortsetter i klubben.

Fekir

Han passer fint inn. Han har enorm kvalitet og begynner å vise klassen sin på Betis. Jeg er ikke overrasket over at han fikk målet her om dagen og fikk en seier for Betis.

PSG og Mbappé

Jeg blir aldri overrasket over hva han oppnår, fordi han er en av de beste i verden. Statistikken hans viser det, men det vil ikke endre noe fordi han spiller i et lag fullt av kvalitet. Vi må være forsiktige med hele laget fordi de spiller på toppnivå. Vi har en stund før den kampen. Det er andre som kommer først, og vi må fokusere på dem.
Pmn6