Extra large  he27403thumb
MÅLLØST: Det ble 0-0 mot Real Betis lørdag kveld, og det var flere straffesituasjoner som sto i fokus etter kampen.

Ramos: – Det var kontakt med hånden

Etter kampen var det den mulige straffen som sto i fokus hos spillerne.

Det ble bare ett poeng mot Real Betis lørdag kveld. Real Madrid presset på gjennom store deler av kampen, men fikk aldri ballen i mål. Underveis i kampen var det flere diskuterbare situasjoner i 16-meteren til Betis, men dommeren blåste aldri straffe til Los Blancos. Etter kampen var det dette Sergio Ramos og Thibaut Courtois fikk spørsmål om fra pressen.

Sergio Ramos:

Vi visste at det i dag var en stor sjanse til å komme på topp og det gikk ikke. Laget kjempet hardt om seieren fra det første minutt. Vi klarte ikke å fullføre sjansene våre, men holdningen og det defensive arbeidet vårt var bra. Betis er et lag som vil beholde ballen, og det er vanskelig å vinne i disse dager. Å få ett poeng er bittersøtt. Det er bra å få noe, men dette var en sjanse til å gå på topp.
 Du kan ikke kjøre på i 90 minutter i samme tempo. Fra det første minuttet var vi intense, presset høyt, skaffet ballen og beholdt balansen. Etter det tok vi et skritt tilbake, vi klarte ikke å score, og det var noen situasjoner med VAR som vi ikke kan dvele med. Det var kontakt med hånden, men dommeren bestemmer.

 La Liga

Det blir vanskeligere og vanskeligere å slå enhver rival. I dag vant Levante mot Barcelona, og det viser at du ikke kan ta noen kamper for gitt uavhengig av motstanderen.
Den konkurransen gjør ligaen vår til den beste i verden, og vi føler oss heldige som spiller her. Vi må prøve å gjøre det beste vi kan, fordi den minste feil gjøre at vi synker ned på tabellen.

Courtois: "Man må alltid vinne på Bernabéu"

Vi hadde mange sjanser og vi kunne ha vunnet den, men i fotball vinner du ikke kamper hvis du ikke scorer mål. Man må alltid vinne på Bernabéu hvis man vil løfte La Liga-trofeet. Det er en misbrukt mulighet, men vi må fortsette. Vi gjorde en god prestasjon, men manglet den kliniske skarpheten vi viste mot Leganés.

Mulig straffe

Hands er alltid vanskelig. Da ballen traff Bales hånd mot PSG, blåste de for det. Når det skjer defensivt har de forklart kriteriene, og hvis hånden er nær kroppen og ikke i en unaturlig posisjon, er det ikke straffe, men hånden hans var ganske langt fra kroppen hans i dag. Noen ganger er det vanskelig å vite hva kriteriene er, og det var rart at dommeren ikke gikk og så på det. På banen ble jeg ikke spesielt overrasket fordi VAR forteller ham om han trenger å gå og se det, men nå, etter å ha sett bildene, er jeg litt overrasket. Det er 0-0, og vi kan ikke endre det nå, men for meg var det en straffe.

Formen hans

Når du er en av de beste keeperne, forventes det mye av deg. Madrid er det beste laget i verden, og de krever mye av hver spiller, og jeg aksepterer den utfordringen og jobber hardt for å håndtere den. Man ser det ikke hver kamp, men laget ser solid ut. Målvaktens posisjon er unik, jeg skal ikke bekymre meg om meningene til mennesker som aldri har spilt i mål. Jeg er fokusert på å hjelpe laget. Jeg trener hardt og føler støtten fra laget og treneren. Ting utenfor påvirker ikke meg.

 Eden Hazard

Han ser bra ut for meg. Det er synd at målet hans ble annullert, han gir oss mye og jeg håper han snart kan begynne å score flere mål.
Pmn6