Extra large  av17493
POENGDELING: Disse elleve startet da Los Blancos spilte 0-0 mot Real Betis.

Real Madrid 0-0 Real Betis

Los Blancos styrte kampen, men klarte ikke å få ballen i mål mot sine motstandere lørdag kveld.

Real Madrid 0-0 Real Betis
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 12
Lørdag 2.november, kl:21.00

Los Blancos spilte muligens sin beste kamp så langt denne sesongen i midtuken mot bunnlaget Leganés, da de scoret hele fem ganger og holdt buret rent. Lørdag kveld ventet et nytt oppgjør da et annet lag som har slitt denne sesongen kom på besøk til Santiago Bernabéu, nemlig Real Betis. De hvite og grønne hadde kun sanket tolv poeng i forkant av oppgjøret mot Real Madrid, og dette må sies å være helt uforventet etter at klubben sikret seg en spiller som Nabil Fekir i sommer. Uansett hvordan formen til lagene var så ventet et meget tøft oppgjør lørdag kveld på mektige Santiago Bernabéu. 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo (Vinícius 65'), Benzema (Jovic 83'), Hazard

Real Betis: Robles - Mandi, Feddal, Sidnei - Emerson, Guardado, Bartra, Moreno (Barragan 90+4') - Fekir (Gutierrez 90+6'), Loren (Borja 74'), Sergio Canales

Annullert scoring

Det ble en fartsfylt åpning på oppgjøret hvor lagene gikk i strupen på hverandre med en gang, men de store sjansene uteble i åpningsminuttene. Seks minutter ut i oppgjøret hoppet Modric over et fremspill fra Carvajal, og Benzema kom helt alene med Robles, men vinkelen ble litt skrå og målvakten reddet skuddet mot det lengste hjørnet. Et par minutter senere lå ballen i mål, da Hazard fintet seg forbi en forsvarer og dro seg innover i feltet før han satte kula i det lengste hjørnet, men VAR annullerte korrekt scoringen for offside på belgieren. Et kvarter ut i oppgjøret presset vertene på, og Mendy sendte et innlegg mot Ramos i boksen, og kapteinen fikk hodet på ballen, men Robles reddet relativt lett. Kort tid senere fikk vertene frispark på om lag tjue meter, og Kroos testet lykken, men forsøket endte en halv meter over. 

Drøyt tjue minutter ut i oppgjøret kom gjestene til deres første sjanse, da Fekir ble spilt opp i boksen, og franskmannen klemte umiddelbart til, men forsøket endte like utenfor den lengste stolpen. Like etter halvtimen holdt Courtois på å gi gjestene en stor sjanse da han bommet fullstendig i feltet på en corner, men forsvaret fikk ballen unna. Ti minutter før hvilen kombinerte Rodrygo og Carvajal på siden, hvor sistnevnte sendte inn i boksen og der kriget Benzema seg foran Mandi før han fikk en fot på ballen, men forsøket endte utenfor. Et par minutter før pause ble Benzema spilt opp i boksen, hvor han brystet ballen videre mot Ramos og kapteinen klemte til, men forsøket ble reddet av Robles. Noen sekunder senere forsøkte Benzema lykken, men avslutningen endte rett på. Loren forsøkte seg på en frekk variant kort tid senere da han så at Courtois stod langt ute, og klemte til fra stor avstand, men belgieren dyttet til hjørnespark. Mer skjedde ikke i den første omgangen, og det stod 0-0 til pause. 

Poengdeling

Det var gjestene som kom til den første sjansen etter hvilen, hvor Loren ble spilt opp i feltet og klemte til, men forsøket gikk rett på Courtois som bokset unna. Etter dette svingte det litt frem og tilbake, hvor noen halvsjanser ble skapt. En time ut i oppgjøret mottok omsider Rodrygo ballen i feltet, og til slutt ble forsøket blokkert til corner. Et par minutter senere fikk Mendy en kjempesjanse da han snappet opp et fremspill fra Kroos, og stormet helt upresset mot mål, men skuddet endte dessverre i nettveggen. Tjue minutter før full tid så kombiner vertene hvor Modric spilte frem Vinícius, som igjen fant Benzema i boksen, men franskmannen sin avslutning ble blokkert til corner. Kort tid senere gikk Vinícius Júnior ned i en duell med Sidnei i feltet, men dommeren valgte å la spillet gå videre.

 Ti minutter før full tid ropte hele Santiago Bernabéu for straffespark da Benzema ble spilt på løp, og franskmannen sendte ballen rett i armen til en skliende forsvarer, men dommeren lot spillet gå videre igjen. Kort tid senere kom gjestene tre mot to, hvor Fekir klemte til fra langt hold, men Courtois var ute i full strekk og hindret scoring. Fem minutter før full tid sendte Carvajal ballen inn i feltet, og Robles måtte ut i aksjon og dytte ballen like over tverrliggeren til corner. På overtid ble Vinícius spilt frem i feltet, og unggutten brukte litt for lang tid med ballen som gjorde at skuddet ble reddet av Robles. Et minutt senere klemte Carvajal til fra 20 meter, Robles reddet og Ramos jaktet retur, men en forsvarer kom i veien. Selv om vertene jaktet scoring så klarte de ikke å få ballen i mål, og det endte derfor med poengdeling og 0-0. 

Hva tenker du om kampen? 

Pmn6