Extra large aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
POENGDELING: Det ble kun poengdeling på Zinedine Zidane og mannskapet hans etter hjemmekampen mot Real Betis.

Zidane: - Det er dommeren som dømmer

Real Madrid-trener Zinedine Zidane var naturligvis skuffet etter uavgjort hjemme mot Real Betis.

Zidane snakket med pressen på Santiago Bernabéu etter kampen mot Betis og hadde følgende å si om kampen.

Vi spilte en god kamp, spesielt de første 45 minuttene. Laget hadde en god holdning og vi manglet bare et mål. Det er synd, men vi må komme oss videre.
Jeg skal ikke snakke om dommeren. Jeg så handsen, men det er dommeren som dømmer. Det er vanskelig å se og dommeren tok avgjørelsen. Han sjekket ikke VAR og vi må respektere det. Det kommer ikke til å endre noe. Vi vet vi må jobbe hardere, vi så handsen og vi må respektere dommerens avgjørelse. 

Følelser

Vi mistet to poeng i dag, vi burde tatt alle poengene i dag. Jeg kommer til å ta med det positive fra kampen og vi må fortsette å jobbe hardt. I andre omgang skapte de noen problemer for oss. De har et godt lag med toppspillere. Vi hadde flere gode sjanser, men omsatte dem ikke.

“DETTE ER DEN BESTE LIGAEN I VERDEN, OG DET ER INGEN ENKLE KAMPER". 

Alle lagene i toppen av tabellen tapte poeng. Dette er den beste ligaen i verden, og det er ingen enkle kamper. Vi har alle sett resultatene i dag. Ethvert lag kan forårsake problemer. Det er ikke lett å vinne LaLiga, og det er det som gjør det så vakkert samtidig.

Mangel på mål?

Det er ikke noe problem. Forleden scoret vi fem mål, men vi scorer ikke like mange mål hver kamp. Vi vet at vi skapte sjanser, og at vi manglet et mål. Motstanderen var gode, og de forsvarte seg strålende. Vi må godta det og gå videre. 
Alle gjør feil i løpet av en sesong. Vi er på topp med to eller tre lag, det viser at vi ikke gjør en dårlig jobb. Vi hadde sjansen til å ta tre seiere på rad, men klarte ikke det. Vi vet dette er en tøff liga og vi må fortsette med å gi alt.

Endringer

Jeg trodde laget var i god form fysisk, og det er derfor jeg bare gjorde de to endringene.

James og Bale

Begge spillerne var med oss før kampen og oppmuntret lagkameratene, og det er det viktigste.
Pmn6