Extra large  av17523
BANENS BESTE: Eden Hazard var Real Madrid sin beste spiller mot Real Betis lørdag kveld.

Spillervurderinger: Real Betis (H)

Det var den belgiske kantspilleren til Los Blancos som imponerte mest lørdag kveld.

Real Madrid 0-0 Real Betis
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 12
Lørdag 2.november, kl:21.00

Det ble en fartsfylt åpning på kampen hvor begge lag presset på, og vertene kom til den første sjansen ved Benzema uten at det resulterte i mål. Et par minutter senere så lå ballen i mål da Hazard fintet seg inn i feltet og scoret, men belgieren var hårfint i offside i forkant av scoringen, og den ble korrekt annullert. Gjestene var ikke helt ufarlige de heller, men Courtois stod kontrollert bakerst og hindret baklengs. Dermed gikk de inn i hvilen på 0-0. I den andre omgangen så var det Ferland Mendy som kom til den første skikkelige store sjansen da han snappet et fremspill og kom alene med keeper, men avslutningen endte i nettveggen. Det var også et par straffe-situasjoner i løpet av omgangen, men begge ganger lot dommeren spillet gå videre. Fekir hadde et meget godt skudd som sendte Courtois ut i full strekk, men ingen av lagene fikk ballen innenfor stolpene og det endte derfor 0-0. Nedenfor kommer vurderingene fra PMN sin redaksjon.

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (5): Får ikke veldig mange utfordringer i løpet av kampen, men er stort sett solid de gangene han må ut i aksjon. Har en solid redning på et langskudd fra Fekir i 2.omgang, og virker ellers til å full kontroll med unntak av en blåbærtur i feltet. Står godkjent og holder nullen for tredje kamp på rad. 

Dani Carvajal (5): Spiller en helt ok kamp, hvor han er solid defensivt de få gangene han må ut i aksjon der, men sliter med å involvere seg stort offensivt. Har et par kombinasjoner med Benzema, men det fører dessverre til lite. Får derfor karakter utifra prestasjonene, midt på skalaen. 

Raphaël Varane (5): Som vanlig har han kontroll defensivt, og har satt et godt forsvar med Ramos den siste tiden hvor det er få sjanser som slipper til. Holder nullen igjen, og en klippe i luftrommet, men må terpe litt på pasningsspillet hvor han har slitt den siste tiden. 

Sergio Ramos (6): Hakket bedre enn sin makker i kveld, og mye av det baseres på pasningsspillet, hvor han som vanlig er utrolig god og spiller med stor trygghet. Defensivt virker han til å ha full kontroll sammen med Varane, og de slipper til særdeles få sjanser om dagen. Godkjent kamp av kapteinen. 

Ferland Mendy (5): Spiller en godkjent kamp, og kunne gjort en fantastisk prestasjon da han snappet et fremspill og kom alene med Robles, men avslutningen ble for svak. Sliter litt i pasningsspillet, og med enkelte innlegg, men viser frem en enorm hurtighet og kan med noen flere kamper under beltet bli en viktig brikke for Los Blancos. 

Luka Modric (6): Tilbake fra start igjen etter å ha begynt et par kamper på sidelinjen, samt jobbet seg tilbake fra skade. Gjør en godkjent innsats, og virker veldig spillesugen, men det fører ikke til så veldig mye. Har grei kontroll på midtbanen sammen med sine sedvanlige makkere. 

Carlos Casemiro (6): Bryter opp spillet til gjestene, og fungerer som støtte for forsvaret de gangene gjestene kommer fremover. Spiller ofte på det trygge, og markerer seg ikke noe spesielt, men som vanlig gjør han en god del av den usynlige jobben. 

Toni Kroos (5): Muligens tyskeren sin dårligste kamp på lang tid. Han har vært helt enorm den siste tiden hvor han har styrt spillet på en måte kun han kan, men lørdagens kamp var noe mer middelmådig enn tidligere. Slurver litt vell mye i pasningsspillet, innleggene sitter ikke helt, og dødballene var under par. Får derfor en middelmådig karakter. 

Rodrygo Goes (5): Fortsetter å være aktiv, og utfordrer spilleren foran seg ved flere tilfeller, men det ebber dessverre ut i lite ved de fleste anledninger. Har noen flotte drag, og finter, men klarer ikke å påvirke kampbildet nok til at Los Blancos får et mål. Byttet ut for sin kamerat Vinícius like etter timen. 

Karim Benzema (6): Er involvert i det meste som skjer fremover i banen, og skaper noen gode kombinasjoner med spesielt Hazard. Har et par sjanser, blant annet en tidlig i oppgjøret hvor han kommer til avslutning alene med Robles, men sisteskansen reddet. Klarer ikke å score mål, og blir byttet ut til fordel for Jovic i sluttminuttene. 

Eden Hazard (7 BB): Omtrent den eneste spilleren som skaper noen farligheter fremover i banen, og scorer tidlig i oppgjøret, men det blir dessverre annullert. Virker aktiv og veldig interessert i å komme til målsjanser hvilket fører til noen gode kombinasjoner fremover i banen, men det holder dessverre ikke helt. Får banens beste av vår redaksjon mot Real Betis. 

Innbytterne: 

Vinícius Júnior (5): Kommer inn for Rodrygo på siden hvor han ikke føler seg så komfortabel som på venstre. Har dog noen gode kombinasjoner, og virker spillesugen, men får ikke ut så mye sluttprodukt. Helt ok innhopp av unggutten. 

Luka Jovic (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering lørdag kveld. 

Hvem syns du var best lørdag kveld? 

Pmn6