Extra large benzema varane
KLARE FOR NOVEMBER: Benzema og Varane.

Novemberprogrammet står for tur

Champions League kommer til å avgjøres og Madrid har tre viktige kamper i ligaen. Mye må stemme denne måneden for at Madrid skal legge grunnlaget for gull denne sesongen.

Madrid åpnet november med uavgjort mot Real Betis og gikk dermed glipp av en mulighet til å gli forbi Barcelona på tabellen. Denne sesongen blir nok jevnere enn forrige og Madrid må utnytte mulighetene sine bedre for å vinne ligaen. I Champions League er heller ingenting avgjort og Madrid møter Galatasaray hjemme på onsdag. Madrid fikk med seg 3 poeng i Tyrkia, som lettet presset betraktelig, men en seier på hjemmebane garanterer omtrent kvalifikasjon videre, sett at Brugge taper mot PSG samme dag. Madrid får dermed PSG på besøk 26. november, men med seier over Galatasaray på onsdag spiller det ingen rolle. Gruppeseieren er omtrent allerede tapt. PSG-kampen blir en fin mulighet til å gjøre opp for tapet i Paris og se hvor laget ligger i løypa mot de beste.

I ligaen møter Madrid Éibar, Alavés og Real Sociedad. Real Sociedad-kampen blir et spennende møte med selveste Martin Ødegaard og en fin mulighet til å se Ødegaard mot verdensklassemotstand. Kanskje han er overbevisende nok til å få en plass hos Madrid om 2 år? Alavés og Éibar ligger henholdsvis på en 16 og 14. plass i ligaen  og bør være kamper Madrid skal vinne overbevisende. Real Sociedad ligger på en overraskende 3. plass i ligaen og kan by på problemer. Denne kampen kommer også etter en landslagspause, som gir flere spillere muligheten til å puste ut midt i det tunge programmet.

Programmet ser altså slik ut:

  • Real Madrid-Galatasaray (Onsdag 6. november)
  • Éibar-Real Madrid (Lørdag 9. november)
  • Real Madrid-Real Sociedad (Lørdag 23. november)
  • Real Madrid-PSG (Tirsdag 26. november)
  • Alavés-Real Madrid (Lørdag 30. november)
Pmn6