Extra large viniciius
CAMPO DE ESTRELLAS: Vinicius er gjest i den nyeste episoden av Campo de Estrellas.

Vinícius: – Vi har et spesielt bånd

Vinicius var gjest i den nyeste episoden av Campo de Estrellas.

Vinicius var en av Real Madrids beste spillere forrige sesong, og det i en alder av kun 18 år. Han blir regnet som en av de største talentene i fotballen, men denne sesongen har ikke ting gått helt på skinner for 19-åringen. Han har slitt med å få mye spilletid, og de gangene han har spilt har han ikke prestert godt nok. Nylig har han deltatt i Real Madrids program, Campo de Estrellas.

Jeg trodde ikke interessen til Real Madrid var reell. Nyhetene snakket om det, men jeg visste ingenting. Så kom tilbudet og jeg hadde to dager på å bestemme meg. Min far fortalte meg at jeg måtte la hjertet bestemme. I Brasil er det ingenting som er sammenlignbart med Madrid: byen, Bernabéu, spillerne...
Jeg var litt nervøs den dagen jeg skulle bli presentert siden jeg måtte snakke på spansk, og jeg hadde enda ikke studert. Ronaldo kom til Madrid for å være med meg under presentasjonen. Han er en fotballegende, og det ble den beste dagen i mitt liv.

Råd fra lagkamerater

Marcelo gir meg alltid råd om hva jeg bør gjøre. Han tuller alltid mye med meg, og det er gøy at han er her. Jeg har et spesielt bånd med Karim og lærer mye av han. Han snakker med meg før kampene, og forteller meg hva jeg bør gjøre for å hjelpe laget. 
Alt jeg gjør på banen nå er ting jeg har lært av å spille futsal. Når jeg var yngre ville jeg alltid forbedre meg. Jeg debuterte for Flamengo når jeg var 16 år og det var viktig å nyte øyeblikket. Jeg skylder familien min alt, og vil hjelpe de slik at vi kan være sammen.

Skaden mot Ajax i Champions League

Det var en trist dag. Jeg spilte veldig bra, også ble jeg skadet og det verste var at vi tapte kampen. Det var en tøff dag for meg, familien min og laget. Jeg jobber med treneren nå, og han sier jeg må være rolig så vil alt bli greit.

Madrid-supportere

Det er godt å ha det båndet til supporterne, og de har tro på at jeg kan bli en av verdens beste spillere i Madrid. 

Familien

Jeg håper fremtiden kan være her i Real Madrid. Jeg må alltid takke Gud og familien min. Familien betyr alt for meg, og når de er glad så er jeg glad. 
Pmn6