Extra large valverdee
STOLT: Fede Valverde føler på en stolthet når han spiller for Real Madrid.

Valverde: – 3 millioner mennesker spiller med meg

Fede Valverde har vært gjest i Real Madrid TVs "Real Madrid Conecta".

Fede Valverde er en spiller som er i ferd med å bli en publikumsfavoritt på Santiago Bernabéu. Han kombinerer gode ferdigheter med ball sammen med en intensitet og løpskraft som ingen andre på Real Madrid-midtbanen har. Det kan nå se ut som at han er en av Zidanes elleve utvalgte dersom han skal toppe elleveren, og nylig har han snakket om hvor mye det betyr for han å spille for Real Madrid.

Det er fantastisk å spille for en så stor klubb, med en så stor historie som Real Madrid i en alder av 21 år. Jeg er motivert og vil kjempe for å vinne trofeer. Når jeg var barn drømte jeg om å spille her og vinne Champions League. Jeg prøver nå å gjøre det meste ut av de mulighetene jeg får, og ta til meg rådene som jeg får fra mine lagkamerater. 
Når jeg tar på meg Real Madrid-drakten kjenner jeg meg nervøs. Jeg tror ikke det noen gang vil endre seg. Det er spesielt. I forkant av Atlético Madrid-kampen tok treneren ut laget og jeg skulle starte. Casemiro kom bort til meg og spurte om jeg var nervøs, og jeg bare så hånden min som skalv. 

Starten

Det jeg likte best var å spille fotball i gatene sammen med mine kompiser. Det gjorde meg glad og ga meg mye glede. Jeg starten min profesjonelle karriere i Peñarol. Jeg var i klubbens akademi og lærte mye. Siden den gang har tiden bare flydd, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle spille i Real Madrid. Jeg prøver å forbedre meg hele tiden og gjøre mest mulig ut av denne sjansen jeg har fått. Det er mitt ansvar å sørge for at denne drømmen aldri ender, og la oss håpe det ikke skjer.

Velkomst

Det var fantastisk. Jeg kom inn i garderoben på et tidspunkt vi hadde vunnet mange Champions League-titler. Jeg ble ønsket velkommen som om jeg var en av de, og det gjorde meg glad og stolt. Modric og Kroos ga meg tips fra første dag og det har vært veldig bra for meg. Nå bruker vi å tulle mye, men i starten var jeg stille. De gir meg tips og behandler meg bra, jeg ser på de som storebrødre. De er rollemodeller og jeg vil alltid være takknemmelig.
Jeg lærer fra alle. Hver spiller har sin historie i klubben. Alle gir råd og er villige til å lytte til meg. Jeg beundrer også Casemiro, han er som en farsfigur. Det å trene med disse spillerne er gøy. Sergio er en god leder som alltid klarer å smile. 

Debut

Jeg husker når jeg fikk vite at jeg var i elleveren. Jeg kunne ikke tro det. Jeg skjønte ingenting. Marcelo scoret i den kampen, og det er noe som kommer til å gi meg motivasjon til å fortsette å prestere bra. 

Første trofé

Klubb VM var det første trofeet, og det vil være den første av mange. Jeg vant sammen med spillere jeg hadde fult på TV i mange år. Det hadde vært fantastisk å tilbringe mange år her og vinne trofeer for klubben og meg selv. 

Real Madrid i Uruguay

Klubben er sett på som noe som ikke kan forklares, og egentlig noe uoppnåelig. Det er vanskelig for en fra Uruguay å komme til Real Madrid for å spille. Når jeg spiller, føles det ut som at tre millioner mennesker spiller sammen med meg. Det er mange Real Madrid-supportere i Uruguay.

Zidane

Han hjelper meg slik at jeg kan spille på mitt beste og bevise hvorfor han tar meg ut på laget. Jeg takker han for rådene han gir meg, akkurat som de andre spillerne også gjør. Det er bra at Zidane sier gode ting om meg.

Målet

Først og fremst er målet å vokse som person og spiller. Du kan ikke hvile når du spiller med emblemet på brystet. Jeg har vunnet et Klubb-VM, og ønsker å vinne flere titler.
Pmn6