Extra large  av10845
OPPVISNING: Rodrygo presenterte seg virkelig i sin første Champions League-kamp fra start på Santiago Bernabéu for Real Madrid!

Spillervurderinger: Galatasaray (H)

Real Madrid vartet opp med festfotball da Galatasaray ble feid av gresset onsdag kveld.

Real Madrid 6-0 Galatasaray
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
Champions League, gruppespill
Onsdag 6. november. kl. 21:00 

1-0 Rodrygo (4') - Assist: Marcelo
2-0 Rodrygo (6') - Assist: Marcelo
3-0 Sergio Ramos (13') - [Straffespark]
4-0 Karim Benzema (45') - Assist: Rodrygo
5-0 Karim Bemzema (81') - Assist: Dani Carvajal
6-0 Rodrygo (90+2') - Assist: Karim Benzema

Onsdag kveld var det duket for en svært viktig kamp på Santiago Bernabéu. Galatasaray hadde tatt turen til den spanske hovedstaden, og Los Blancos måtte ha tre poeng for å feste grepet rundt andreplassen i gruppe A. Real Madrid startet kampen med et gedigent bang da Rodrygo scoret to mål på de to første drøye seks minuttene, før Sergio Ramos lobbet en straffe inn bak Fernando Muslera, også det før kvarteret var spilt. Rett før pause tegnet Karim Benzema seg på scoringslista etter at Rodrygo snappet opp en dårlig pasning fra en Galatasaray-spiller. Benzema tegnet seg nok en gang på scoringslisten da han drøyt ti minutter før slutt satte sin ballen i mål etter et godt innlegg fra Dani Carvajal. Rodrygo fastsatte sluttresultatet til 6-0 og skrev seg inn i historien som tidenes nest yngste til å score hat-trick i Champions League da han pirket inn kveldens siste scoring i det klokken viste 92 minutter på Santiago Bernabéu, kun slått av Real Madrid-legenden Raúl.

Thibaut Courtois (6): Thibaut Courtois fikk ikke veldig mye å gjøre i kveld, men de gangene han ble satt på prøve så besto han testen, Han virket ellers selvsikker i det han foretok seg da han nok en gang holdt nullen.

Dani Carvajal (7): Den spanske landslagsbacken hadde full kontroll på sin høyreside, både offensivt og defensivt. Carvajal slo i tillegg assisten på 5-0-scoringen til Karim Benzema og gjorde generelt sett en god kamp. 

Raphaël Varane (6): Raphaël Varane hadde stålkontroll defensivt igjennom hele kampen, og det var lite å utsette på det feltet. Han var solid i pasningsspillet og gjorde en god kamp. 

Sergio Ramos (7): Ny, god kamp, fra Real Madrids ubestridte kaptein. Ramos scorer på en lekker straffe og er spesielt god i å bryte foran angrepsspillerne til Galatasaray. 

Marcelo (7): Den brasilianske krølltoppen startet kampen utrolig godt, med målgivende på de to første scoringene til Rodrygo. Dessverre så måtte 31-åringen ut med skade rett før pause, og det ryktes om en muskelskade i venstrefoten hans. 

Federico Valverde (6): Uruguayaneren fikk nok en gang tillit fra start og leverte nok en solid kamp. Unggutten gjorde som vanlig grovjobben, som kanskje ikke syns så godt, men han gjorde en god kamp nok en gang. 

Casemiro (6): Brasilianeren fikk ikke sånn kjempemye å jobbe med i kveld, ettersom Galatasaray var såpass tannløse offensivt. Allikevel hadde ankeret en svært viktig involvering i den andre scoringen. Casemiro fikk også litt etterlengtet hvile da han ble byttet ut etter en time var spilt. 

Toni Kroos (8): Tyskeren er virkelig i god form om dagen! Han er involvert i de to første scoringene, skaffer straffen som fører til den tredje scoringen og gjør ellers en svært god kamp. Blant banens beste spillere i kveld, men settes i skyggen av en viss ung brasilianer.

Rodrygo (10 - BB): For en kamp av Rodrygo! Brasilianeren scoret to mål på litt over seks minutter og fikk pirket inn sin tredje scoring rett før slutt. Forutenom scoringene er brasilianeren noe anonym, men når man scorer hat-trick i sin første start i Champions League på Santiago Bernabéu for Real Madrid, så er det intet annet enn imponerende. Rodrygo ble tidenes yngste til å score et perfekt hat-trick i kveld, og som følge av det får han toppkarakter på børsen. 

Karim Benzema (8): Franskmannen gjør også en ny, god kamp i kveld. Han tegner seg på scoringslisten ved to anledninger og kunne, med litt marginer, hatt flere scoringer i kveld. 

Eden Hazard (6): Belgieren startet kampen ganske godt, men falt etterhvert litt ut av oppgjøret. 28-åringen skapte mye uro for Galatasaray-forsvaret og fikk seg en hard trøkk i foten i førsteomgang, noe som kan være grunnen til at han ble byttet ut med rundt 25 minutter igjen av kampen. 

Innbyttere: 

Ferland Mendy (6): Mendy kom inn for Marcelo rett før førsteomgang var over, og franskmannen gjorde et solid innhopp. Som alltid var Mendy god defensivt, og han hadde enkelte bidrag offensivt, til tross for at han ennå har en del å gå på når det gjelder avleveringene. 

Luka Modric (5): Kroaten kom inn da en time var unnagjort og med tanke på at kampen på mange måter var avgjort så fikk han ikke satt noe stort preg på oppgjøret. Modric gjorde et solid innhopp og trygget seieren for Los Blancos. 

Isco (6): Den spanske ballmagikeren fikk noen minutter på banen i kveld da han erstattet Eden Hazard. Han tegnet seg nesten på scoringslisten rett etter han entret banen, men Muslera reddet godt. Han holdt også på å slå en målgivende pasning til Karim Benzena, men sjansen ble ikke noe av. Godt innhopp av Isco.

Er du enig i spillervurderingene?

Pmn6