Extra large  he27070thumb
FORNØYD: Zidane kunne smile etter en imponerende seier mot Galatasaray.

Zidane: - Rodrygo er fornøyd og spillet hans er en glede å se på

Zinedine Zidane var fornøyd med mange mål, clean sheet og tre poeng i en viktig Champions League kamp på Santiago Bernabéu.

Den franske treneren snakket med pressen på Santiago Bernabéu etter storseieren mot Galatasaray på kampdag 4 i Champions League. Zidane berømmet Rodrygo etter kampen.

Han er bare atten år gammel og vi er veldig glade for ham. Når han får sjansen til å spille gjør han det alltid veldig bra og det han var fantastisk i kveld. Han jobber hardt og ønsker å oppnå mye. Vi må ha tålmodighet og ikke presse ham. Jeg er overhodet ikke overrasket over prestasjon hans, han er veldig talentfull. Rodrygo er glad nå og spillet hans er en glede å se på.
Vi kan være fornøyd med de 6 målene, men vi holdt også nullen og respekterte motstanderen vår helt til slutt. Intensiteten til laget kunne dabbet av når vi ledet 4-0 til pause, men det gjorde den ikke. Hver gang vi mistet ballen presset vi hardt og leverte en veldig god kamp.

Benzema

Tallene hans snakker for seg selv, alle som elsker fotball ser kvaliteten han har. Vi har snakket mye om scoringene hans i det siste, men han er en viktig spiller for laget på grunn av måten han setter opp lagkameratene sine. Han har ikke forandret seg fra da han spilte med Cristiano, han er bare mer moden nå, det har skjedd mye i livet hans og det vises på banen.

Rodrygo og Butragueño

Rodrygo er en spiller av topp kvalitet, og han kom hit for å gjøre det han gjør. Dette er bare starten, jeg håper virkelig han kan fortsette å gjøre det bra for oss. Vi må ikke stresse og ikke presse han for mye. Jeg så Butragueño spille, ikke i en alder av 18 år. Vi vet alle om karrieren Butragueño hadde i Madrid, og han snakker stort om Rodrygo. Alle vet han er en spiller for fremtiden. Jeg håper han fortsetter som han gjør og kan ha en karriere som Butragueño hadde for Real Madrid. 
For å trekke fram noe, må det være intelligensen hans, han lærer veldig rask, han vil forbedre seg, og han har alt som trengs for å lykkes. Teknisk er han veldig bra og han må fremdeles forbedre fysikken sin. Han er en smart spiller, men teknisk sett kan han gjøre alt med ballen.

Valverde og Marcelo

Vi vet at Fede har gode kvaliteter, vi har gitt han sjansen til å spille mer og han har levert godt for oss. Han leverte en god kamp igjen og når vi tok av Casemiro gjorde han en veldig god jobb defensivt, vanligvis spiller han lenger framme. Han tok utfordringen og har gjort det perfekt for laget. Jeg håper at Marcelos problem ikke er noe alvorlig, vi får se hva legene sier.

Kroos gode form

Han har fantastiske kvaliteter som spiller, spesielt med ballen. Han er en spiller som aldri mister ballen og gir oss flyt i spillet vårt, også når han spiller med Modric og Isco. Vi er fornøyde med det han leverer og han innehar et høyt nivå. Dette er et lag, og alle leverte en fantastisk prestasjon i kveld.

James, kalt opp til landslagsspill for Colombia

Vi får se. Det var denne kampen i dag, og vi får se hvordan de to vil være denne helgen. Det overrasker meg ikke at James og Bale er blitt kalt opp, så får vi se hva som skal skje og om de skal spille der eller ikke.
Pmn6