Extra large 22
SKRYTER: Toni Kroos fikk selvasgt spørsmål om Rodrygo etter kampen, og tyskeren lovpriser 18-åringen.

Kroos: – Rodrygo kommer til å spille her i 15 år

Ikke overraskende var det Rodrygo spillerne fikk spørsmål om fra pressen etter kampen.

Real Madrid spilte en strålende kamp onsdag kveld mot Galatasaray, og vant overbevisende 6-0 på hjemmebane. Og i pressesonen etter kampen var selvsagt unggutten Rodrygo et hett tema. 18-åringen scoret sitt første hat-trick for Los Blancos, og fikk store mengder med skryt fra lagkameratene sine. Kroos og Carvajal spår en stor fremtid for brasilianeren. 

Kroos:

Vi har spilt noen gode kamper i år, og dette var en av dem. Jeg vet at fansen blir like glade i kveld som etter Leganés-kampen. Det fine er at vi ikke tapte hjemme. Vi scoret 3 mål på 15 minutter i dag.

Rodrygo

Rodrygo spilte ikke bare bra i dag, han har vært god i en rekke kamper. For å være 18 år hjelper han mye til. Han spiller bra for sin alder, det kommer naturlig for ham. Han gir ikke ballen lett fra seg, og det er viktig for laget. Vi trenger mål, og han gir oss et annet alternativ. Med den kvaliteten han har, kan han være her i 15 år, jeg er sikker på det.

Valverde

Han hjelper meg, som Casemiro, Modric… de hjelper alle uansett hvem som spiller. Valverde gjør det bra, han er også veldig ung, men jeg er tilhenger av Valverde.

Interne regler

Vi har regler i garderoben, og en av dem er at spillerne som ikke er i troppen kan gå 10 minutter før kampen er ferdig. Det er ikke noe problem rundt det. 

Carvajal: "Dette laget er på vei opp"

Det var en av de beste kampene våre. Laget var veldig kompakte i hele 90 minutter, og vi hadde en fantastisk start. Siden den siste internasjonale pausen har vi bare sluppet inn ett mål, så dette laget er på vei opp.

Ambisjoner

Alle ofrer seg, vi konsentrerte oss, vi løp med og uten ballen, vi holdt oss samlet. Hvis vi fortsetter på denne måten er det få lag som kan slå oss. Den beste måten å møte en motstander er å fortsette å gjøre vår egen jobb, løpe og prøve å skape flere mål. Det er viktig i fotball og vi viste vår full respekt.
Vi visste viktigheten av denne kampen. Å prøve å komme til åttedelsfinalene betydde at vi måtte vinne i dag. Vi har to kamper igjen, og hvis vi slår PSG vil vi være kvalifiserte. Når denne kampen kommer vil vi prøve å vinne og kvalifisere oss. Men først tenker vi på kampen mot Eibar. 

Benzema

Han er en av pilarene våre, en av pilarene i Real Madrid, og jeg er sikker på at han vil fortsette å skrive historie med denne klubben. Jeg gratulerer ham fordi han er en fantastisk spiller.

Rodrygo

Han spiller på et utrolig nivå. Han hadde en fantastisk kamp, med et hat-trick og en assist. Han fortjente det. I dag spilte Rodrygo sin beste kamp siden han ankom, men vi er ikke overrasket fordi vi ser han hver dag på trening. Han er en fantastisk fyr. I dag har ting gått bra for han, og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det veldig bra fordi han har et stort potensial. Jeg gratulerer han med hans prestasjoner.

Like veier

Real Madrid og Barcelona er to veldig krevende klubber. I ligaen er vi likt på toppen og i Champions League har vi begge kvalifisert oss til neste trinn. Hvert lag går gjennom dårlige perioder og det som teller til slutt er at vi er der og forhåpentligvis kjemper for alle mulige titler. 

Interne regler

Saken ble avgjort av treneren på en pressekonferanse. Vårt interne system tillater oss å forlate en kamp før den er slutt. Ingen trenger å være i tvil om verken James eller Bale. Når jeg ikke er en del av troppen og hvis jeg synes det er passende å gå 10 minutter før, kommer jeg til å gjøre det. Ingen bryter noen regler, og ingen spillers forpliktelse overfor laget er i tvil. 
Pmn6