Extra large  he13341 2thumb
PRESSEKONFERANSE: Zinedine Zidane og Real Madrid er klare for møtet med Éibar lørdag kveld.

Zidane: - Jeg håper ingenting skjer

Franskmannen håper ikke det skjer noe med sine spillere når mange drar på oppdrag med sine landslag de to neste ukene.

Real Madrid-treneren møtte til pressekonferanse etter den siste treningsøkten før kampen mot Éibar på Ipurúa 18:30 lørdag. Zinedine Zidane og co. ønsker å fortsette den gode formen etter 6-0-seieren over Galatasaray. Real Madrid har også gått fem kamper uten å slippe inn mål i mot. Noe som er ganske lenge siden noe slikt var tilfelle. Zidane må snakke for seg etter uttalelsene om Mbappé som han hadde før kampen mot det tyrkiske laget. 

Vi kommer til kampen mot Éibar forberedt, selv om vi bare har hatt noen få dager, men vi klare. Det er et annen stadion med et annet lag som spiller annerledes på sin hjemmebane, fordi de spiller forskjellig fra hjemme og borte. Vi får se hvordan vi skal spille, det skal jeg ikke si, men vi er forberedt på det, og vi håper at vi fortsetter fra der vi slapp mot Galatasaray.

Rent bur

Jeg verdsetter de mye, det er derfor jeg snakker om det etter hvert kamp, og jeg mener det. Et rent bur betyr at hele laget jobbet for det, det minste vi kan prøve å gjøre er å holde et rent bur. Da er hver kamp annerledes, jeg sier det alltid, og vi må prøve å spille bra og score mål, det er dette vi skal prøve å gjøre i morgen.

Valverde og Rodrygo

Jeg er ikke overrasket. Jeg tror de begge er her for å demonstrere ting, og det er det de har gjort i det siste. Jeg snakker med dem fra tid til annen, fordi de er spillere som er i et godt miljø, en familie, de er også godt beskyttet av klubben, av menneskene som jobber her. Min rolle er å snakke med dem fra tid til annen, spesielt på jobb fordi de har mye kvalitet og en god fremtid, men hvis de jobber hardt, vil de bli bedre. De er unge spillere og har en levetid å lære. Til slutt er det 25 spillere i troppen. Hver kamp vi må velge, og det er det jeg alltid vil gjøre.

Kamparena for den spanske supercupen

Vi er her for å spille. Forbundet har tatt avgjørelsen, vi skal respektere det, og nå må vi tenke på å spille, det er det. De utenfra kontrollerer ting og er ansvarlige for å forberede kampene.

Marcelo

Jeg skal ikke fortelle hva som skjedde med Marcelo fordi jeg ikke har tillatelse, men jeg vet at det er en liten ting. Vi gjorde det som måtte gjøres, og det er ikke mye. Vi tar det litt roligere med Marcelo.

Skader i kommende landslagspause

Det er uunngåelig. Jeg håper ingenting skjer. Det stemmer at mange ting skjedde i forrige pause, men jeg håper ingenting skjer nå. Ansvaret overlates til dere landslag, det skjer, og når de kommer tilbake vil vi ha alle tilgjengelige.

Modric

Modrics rolle kommer til å bli viktig her. Det er sant at han har hatt ubehag og uregelmessighet, men Modric er Modric, og når vi har åtte kamper etter pausen, får vi se hva vi skal gjøre, men vi trenger Modric.

Bale, James og deres landslag

De er ikke tilgjengelige, ikke når de er skadet. De er på lista, men de er ikke tilgjengelige å spille. De er ikke tilgjengelige, de har gjort litt arbeid på banen, men de er ikke forberedt på å spille. De har ikke trent med laget. En spiller som ikke trener med laget er ikke tilgjengelig. De vil dra med de internasjonale lagene og deretter ha fem eller seks dager på seg for å se om de er forberedt på å spille med landslaget eller ikke. De kommer til å evaluere det. Det er ikke en teknisk beslutning. Jeg sa bare at spillere ikke har trent med oss, og når du ikke trener med laget, kan du ikke spille.

Benzema og det franske landslaget

Han har alltid hatt lyst til å spille med landslaget, da skjer det samme, jeg vet ikke helt hva det er. Når det gjelder fotball, er han den beste, derfor ville han ha en plass på det franske landslaget. På fotballbanen er det ingen tvil.

Mbappé

Jeg har ikke sagt noe, bare hva spilleren sa, at drømmen hans var en dag å spille her. Alle gjør som de vil. Jeg vil ikke si noe annet. Jeg sa ganske enkelt det spilleren sa en dag, at drømmen hans ville være å bruke Real Madrid-trøya. Jeg sier det igjen, og jeg vil si det hver dag.
Pmn6