Extra large 1 avc9943
SCORET TO: Karim Benzema scoret to av Real Madrids fire mål da Eibar ble beseiret 0-4 i regnværet på Ipurua lørdag kveld.

Spillervurderinger: Eibar (B)

Los Blancos gikk seirende ut av regnværsduellen på Ipurua lørdag kveld.

Eibar 0-4 Real Madrid
Estadio Ipurua, Eibar
La Liga Santander, runde 13
Lørdag 9. november. kl.18:30 

0-1 Karim Benzema (16')
0-2 Sergio Ramos (19') - [Straffespark]
0-3 Karim Benzema (28') -  [Straffespark]
0-4 Federico Valverde (61') - Assist: Luka Modric

Lørdag kveld hadde Real Madrid tatt turen til Baskerland, nærmere bestemt Eibar for å møte laget med samme navn. I regnværet på Ipurua startet Los Blancos oppgjøret meget godt, og allerede etter et drøyt kvarter satte Karim Benzema ballen i mål etter en retur. Kun minutter senere skaffet Eden Hazard straffe da han ble felt, og som mot Galatasaray var Sergio Ramos iskald fra elleve meter og det sto 2-0 før 20 minutter var spilt. Ti minutter senere var det Lucas Vázquez som ble felt, og nok en gang pekte dommeren på straffemerket. Denne gangen var det Karim Benzema som steg frem, og som hans kaptein så var franskmannen iskald fra elleve meter. Etter en time spilt satte Federico Valverde ballen kontant i nettet, noe som også fastsatte resultatet til 0-4. Dermed fikk Real Madrid revansj for tapet mot Eibar forrige sesong, og de går inn i landslagspausen som serieledere.

Thibaut Courtois (6): Belgieren fullførte i dag 500 minutter uten å slippe inn mål, men han fikk ikke veldig mye å gjøre i dagens oppgjør. Courtois var trygg da det trengtes, god i luftrommet og gjennomførte en god kamp. 

Dani Carvajal (6): Carvajal spilte nok en solid kamp i kveld. Landslagsbacken hadde stålkontroll defensivt og hadde også sine bidrag offensivt, selv om han ikke var like delaktig offensivt som vi har sett tidligere. 

Raphaël Varane (6): Franskmannen var viktig for å forsvare de mange innleggene til Eibar. Midtstopperen utviste stor sett stor ro, men slurvet noe med enkelte pasninger. Til tross for dette så gjorde han en solid kamp.

Sergio Ramos (7): Nok en gang scoret Sergio Ramos på straffe, og han var offensiv igjennom hele kampen. Aggressiv i presset, god i luftrommet og rolig med ballen i beina. Eibar slet med å etablere et skikkelig offensivt press, men Sergio Ramos hadde god kontroll på det meste som kom. 

Ferland Mendy (6): Ferland Mendy spilte en svært solid kamp i kveld. Som alltid var han bunnsolid defensivt og han hadde mange offensivt bidrag. Det skorter fortsatt litt på innleggene, men han kom alltid på overlappen ute på sin venstreside. 

Luka Modric (7): Kroaten var endelig tilbake i startelleveren og viste tidvis glimter av storhet. Han var den som tok tak i kampen og satte tempoet på midtbanen, han jobbet utrettelig begge veier og kunne fort tegnet seg på scoringslisten i dag. God kamp av kroaten!

Casemiro (6): Dette var et kampklima hvor man kunne se at Casemiro koste seg. Brasilianeren kriget og ødela mye for Eibar og han sørget for at hjemmelaget slet med å bygge opp angrepene sine. Solid fremvisning av midtbaneankeret. 

Federico Valverde (7): Uruguayaneren bidro som alltid med sin enorme løpskraft og duellstyrke, og i dag scoret han også sitt første mål for Real Madrid. Valverde begynner å se ut som en skikkelig stjernespiller og gjorde en ny, god kamp i dag. 

Lucas Vázquez (6): Spanjolen fikk, noe overraskende, tillit fra start i dag og han skaffet straffesparket som ledet til 3-0-scoringen. Foruten om dette så ble spanjolen noe usynlig, selv om han jobbet hardt igjennom de 84 minuttene han spilte før han ble byttet ut til fordel for Brahim Díaz. 

Karim Benzema (8): Franskmannen scoret to nye mål i dag, og ble dermed tidenes femte mestscorende LaLiga-spiller for Real Madrid, da han gikk fordi Alfredo Di Stéfano. Franskmannen kunne scoret hat-trick i dag, med litt mer marginer, men det ble med de to scoringene. Benzema var et konstant uromoment og gjorde en ny, meget god kamp, i Real Madrid-drakten. 

Eden Hazard (8 - BB): Eden Hazard spilte nok sin beste kamp i Real Madrid-drakten i dag, og spesielt i førsteomgangen var han banens gigant. Han startet angrepet som endte med 1-0, han skaffet straffen som endte med 2-0 og han startet også angrepet som endte med 3-0. Hadde belgieren fått med seg en scoring i dag hadde han nesten vært oppe å snuset på en toppkarakter, man han var uansett meget god mot Eibar.

Innbyttere: 

Vinicius Jr (6): Brasilianeren kom inn for Eden Hazard da det gjensto knapt 25 minutter. Unggutten skapte uro for Eibar-forsvaret men han ble litt for ubesluttsom når han kom til den siste tredjedelen. Et positivt innhopp av Vinicius, men han viste også at han har en god vei å gå når det kommer til beslutningene. 

Isco (5): Isco kom inn for Federico Valverde da det gjensto snaut 25 minutter, og ballmagikeren slet med å sette sitt preg på oppgjøret. Han vartet opp med noen gode finter, men det ble ikke mer enn det. Godkjent innhopp av midtbanespilleren.  

Brahim Díaz (N/A): Unggutten fikk ikke nok tid på banen til å få noen vurdering. 

Er du enig i vurderingene?

Pmn6