Extra large valverde
FØRSTE SCORING: Federico Valverde scoret sitt aller første mål for Real Madrid i brakseieren mot Eibar.

Valverde: - Dette er scoringen jeg har ventet på

Målscorer Fede Valverde og Thibaut Courtois møtte pressen i etterkant av laget 0-5-sier mot Eibar.

Real Madrid går inn i landslagspausen med enda en stor seier i banken, og har nå fullført sin femte kamp uten baklengsmål. Real Madrid tok nemlig med seg alle tre poengene i en svært tøff bortekamp mot Eibar.  Valverde fikk også åpnet målkontoen sin idag og leverte en strålende kamp. Courtois har samtidig leverte flere gode kamper i det siste og fansen begynner endelig å tro på belgieren. Begge møtte pressen i etterkant av seieren. 

Jeg kan si at dette er en av de beste dagene i mitt liv. Dette er scoringen jeg har ventet på i flere kamper , fordi jeg ville at den skulle være spesiell. Modric gjorde en fin målgivende pasning for meg, men det viktigste er å vinne inn mot pausen. Når jeg scorte tenkte jeg på alle som er rundt meg. Min familie og kjæreste, scoringen var for dem.  Jeg takker Modric for pasningen og resten av laget for innsatsen idag. 

Om Courtois

Det er en laginnsats, alle viste innsats og vi må gratulere Courtois, fordi alt ender opp på han. Vi prøver alltid  å gjøre vår del og sørge for at de ikke kan score.  Vi visste at det ville bli en tøff kamp, motstanderne presset høyt og holdt presset hele tiden. Vi klarte å utnytte sjansene godt idag.

Courtois:

Jeg tror ikke vi har spilt så dårlig som folk sier. Vi spilte bra mot Betis, men manglet bare å score. Vi ble presset mye idag, men gjorde akkurat som treneren sa. Madrid prøver alltid å vinne tittelen, vi kommer til å fortsette. Det var viktig å vinne før pausen. Det er synd at pausen kommer nå som vi er i god form, men da må vi spille bra for landslagene våres.

 Rene bur

      Jeg har aldri tvilt på meg selv, men folk ser det annerledes når du slipper inn mål. Jeg fortsetter å jobbe for laget og meg selv.

Om Hazard

Han spilte bra idag. I form at statistikk har han ikke scoret eller gjort målgivende, men det er ikke bare det som teller. Idag scorte vi fire og vant. Jeg er sikker på at han ville score, men jeg vet de kommer snart

Om Valverde

Jeg kommer godt overens med Valverde, han er en stor spiller. Han vil sikkert være her i 15 år. Han bidrar både offensivt og defensivt, han kjemper mye  og har en god skuddfot. Han scorte sitt første mål idag og på treningene har han en av de beste skuddene. Forhåpentligvis fortsetter han med dette.
Pmn6