Extra large 0 1
MILEPÆL: Dani Carvajal har nå spilt 250 kamper for Real Madrid.

Carvajal med milepæl mot Eibar

I lørdagens kamp mot Eibar spilte Carvajal sin 250. kamp for Real Madrid.

Carvajal spilte sin 250. Real Madrid-kamp i seieren over Éibar på Ipurúa lørdag kveld. Høyrebacken har nådd dette antallet med kamper i løpet av syv sesonger for Los Blancos. Carvajal har i løpet av sin tid i Real Madrid vunnet 14 titler, blant disse er fire Champions League. På de 250 kampene han har spilt i den hvite trøya har han vunnet 166 kamper og scoret fem mål.

Etter kampen mot Eibar ble Carvajal intervjuet:

Jeg er henrykt over å ha spilt 250 kamper i denne trøya. Det er en ære og jeg er ekstremt fornøyd, og det er fantastisk å kunne feire det med tre poeng. Vi har lagt bak oss en nydelig prestasjon. Kampen i dag var et nytt eksempel på det og i tillegg holdt vi nullen. Starten vår satte tonen for kampen og det er slik vi må fortsette. Nå er det klart for landslagspause og så møter vi en ganske tøff måned. Vi må forberede oss godt og være klare.

Overbevisende prestasjon

Ballen trillet vår vei i dag, og vi var overbevisende i begge boksene. Da vi spilte mot Betis hjemme ville ikke ballen gå inn til tross for sjansene våre, og motstanderen fikk motivasjon av det.

Hazard og Valverde

Alt er nytt for Hazard denne sesongen, og det er ikke lett å tilpasse seg. I dag spilte han en fantastisk kamp. Vi begynner å se den beste versjonen hans, og han vil hjelpe oss mye. Valverde er en ekte arbeidshest. Minuttene han har fått er fortjent. Han er et eksempel for oss alle at hardt arbeid og dedikasjon betyr en plass i startelleveren.

Statistikk

Carvajals 250 kamper har kommet i seks turneringer: La Liga (164), Champions League (52), Copa del Rey (19), VM for klubblag (7), UEFA Super Cup (4) og den spanske supercupen (4). Hans mest produktive sesong var i 2013-2014, da han spilte 45 kamper.

Atlético Madrid er laget han har møtt flest anledninger (22) og Espanyol er laget han har vunnet flest ganger mot(8). Målmessig har han scoret mot Getafe, Sevilla, Rayo Vallecano, Shakhtar og Osasuna.

Pmn6