Extra large rp2 he20050thumb
KAN SMILE: Zidane kan være fornøyd etter flere gode og målrike kamper den siste tiden.

Zidane etter den overbevisende seieren: - Vi ga alt fra første spark

Zinedine Zidane snakket med pressen etter bortekampen mot Eibar og franskmannen var naturligvis fornøyd med lagets innsats.

Zidane hadde følgende å si om kampen på presserommet i Ipurúa.

Første omgang var veldig bra, og vi er fornøyd med seieren, jeg er veldig fornøyd. Det viktigste var at vi ga alt fra begynnelse til slutt. Dette er en tøff bortebane og et godt lag, vi leverte en god kamp. Det er ikke så mye som har endret seg etter tapet mot Mallorca, resultatene har naturligvis blitt bedre og vi har jobbet hardt sammen. Vi gjorde en god kamp og trodde på kvalitetene våre.
Vi har holdt nullen i fem kamper på rad nå, og vi er veldig fornøyde. Vi klarte å begrense kvalitetene deres, og vi vet at vi kan gjøre gode ting med ballen. Dette må være en av de beste omgangene vi har spilt siden jeg kom tilbake. Vi var også meget gode mot Galatasaray og tar med oss de gode prestasjonene videre. 

 Endringer i startelleveren 

Det var to eller tre endringer på startelleveren, og de som kom inn gjorde det fenomenalt. De er alle fokusert, og når de får sjansen sin tar de den. Jeg har 25 spillere og vil trenge dem alle. Det er flott for en trener å se en så fokusert gruppe med spillere. De har alle gode kvaliteter og det viste de i dag.

Valverde

Han er veldig god, ung og vil gjøre det bra. Han leverte en solid kamp og jeg er glad han scoret i dag.

Hva synes du om innsatsen til laget?

Pmn6