Extra large courtoisss
SOLID: Thibaut Courtois har vært solid mellom stengene for Real Madrid de siste ukene.

Courtois: - Jeg hadde alltid troa

Thibaut Courtois er i ferd med å finne formen igjen, noe han aldri tvilte på at han ikke skulle gjøre.

I likhet med blant annet Gareth Bale, har Thibaut Courtois blitt en av hakkekyllingene i Madrid når laget ikke leverer gode resultater. Han har vært under kritikk fra både media og supporterne, noe han selv har vært klar over også. De siste ukene har Real Madrid virkelig funnet formen, og belgieren har vært god og holdt nullen fem ganger på rad. Etter gårsdagens kamp mot Eibar var han fornøyd.

Det er bra for hele laget at vi klarer å holde nullen. Det er ikke bare jeg som jobber for det, men alle på laget. Vi må angripe sammen, og vi må forsvare oss sammen. Det er vanskelig å score mål mot oss.
Jeg har alltid vært rolig, og jeg vet hva jeg er verdt. En målvakt på mitt nivå forventer å redde flere skudd, men jeg har alltid hatt troa og nå begynner det å gi resultater. Jeg mistet ikke selvtilliten.

For Belgia har han alltid levert på et stabilt høyt nivå, og er selvfølgelig tatt ut i den belgiske troppen i den kommende landslagspausen. Real Madrid har virkelig funnet formen, og man skulle gjerne ønsket at kampene bare hadde kommet på rekke og rad. Slik er det dessverre ikke, men det er uansett viktig for Courtois og Real Madrid at laget nå har holdt nullen i fem kamper på rad.

Pmn6