Extra large rodrygothumb
JUBEL: Rodrygo jublende under kampen mot Leganés, og det er ikke utenkelig at det vil bli langt flere bilder av dette slaget med tiden.

Rodrygo: - Jeg drømte om å spille sammen med Cristiano Ronaldo i Real Madrid

Det brasilianske stjerneskuddet Rodrygo Goes har virkelig fått en drømmestart på sin Real Madrid-karriere, og de alle fleste kan knapt vente på fortsetteselen.

Det har vært hektiske uker for 18-åringen, først fikk han enn noe overraskende innkalling til Brasils landslagstropp for han så vartet opp med et hattrick i sin aller første Champions League-kamp. Eventyret startet egentlig ikke der, faktisk må man tilbake til brasilianerens første spark på ballen som Real Madrid-spiller - nemlig et frispark mot FC Bayern München som suste rett i krysset få minutter etter at han entret banen for aller første gang. Slik kan man på mange måter oppsummere hans først tid i klubben, hvor han nær sagt ikke har trådd et skritt feil de siste månedene. På sine 370 minutt i La Liga og i Champions League denne sesongen står han bokført med hårreisende fem scoringer og en målgivende pasning, som igjen indikerer at han har vært involvert i ett mål hvert 62 minutt. 

Etter at alt oppstyret har roet seg noe, så har en nøktern og jordnær tenåring snakket ut om sin første tid i klubben under landslagets før-kamp pressekonferanse. 

Jeg hadde en drøm om å engang spille sammen med Cristiano Ronaldo i Real Madrid, noe som gjorde det utrolig trist når han valgte å forlate Real Madrid. Cristiano er blant Real Madrids aller største spillere gjennom tidene, om ikke den største. Jeg ønsker ikke bære presset ved å være noen direkte Ronaldo-erstatter. 

Vidunderbarnet er veldig fornøyd med hvor fort progresjonen og resultatene er kommet, men han forventet på langt nær at han skulle bli noen umiddelbar suksess. 

Selv ikke i mine egne drømmer kunne jeg forestille meg at det ville gå så raskt. For et par uker siden tenkte jeg at debuten i Champions League kanskje ville komme, og nå sliter jeg med å beskrive følelsen av å ha scoret hattrick allerede i min første kamp i turneringen - det er utvilsomt helt spesielt. 

Den ferske landslagspilleren delte også sin beundring for den tidligere Real Madrid-kapteinen Raúl González , som har vært hans trener og en viktig støttespiller under tiden med Real Madrid Castilla. 

Jeg har god kontakt med Raúl, han var min trener de under tiden i Castilla - og han kommer stadig med gode råd som jeg tar til meg. Min Real Madrid-karriere er akkurat startet, og innen den er over håper jeg å at den kan sammenlignes med Raúl sin. 

Den jordnære ungfolen avslutter med en kjapp beskrivelse av hvordan han håndterer presset han nå blir utsatt for. 

Jeg kjenner ikke noe særlig på presset, og egentlig konsentrer jeg meg bare om å nyte øyeblikket. 

Tror du Rodrygo får sitt første landslagsmål på seniornivå under Brasils samling i Midt-østen? 

Pmn6