Extra large  he11962 horthumb
ÅPENBARING: Så langt denne sesongen har Valverde vært et lyspunkt , og på alle måter vist at han er verdig en plass i elleveren.

Valverde med scoring på hjemmebane

I det Federico Valverde feiret sitt aler første mål borte mot Eibar, så kunne feiringen også gi en tydelig indikasjon på at han også hadde gjort mål på hjemmebane.

Det er ikke bare Rodrygo det har vært mye blest rundt den siste tiden, men også en annen søramerikansk unggutt. Federico Valverde har så langt denne sesongen vært en åpenbaring og et svært etterlenget frisk pust på Real Madrids ellers veldig rutinerte midtbane denne sesongen, faktisk har han spilt så godt at han har satt en regjerende gullballvinner totalt i skyggen. Med sin særdeles dynamiske spillestil, hurtige ballforflytninger og grasiøse klyv har han drevet motstandernes forsvarsspillere og dype midtbanespillere til det glade vanvidd denne sesongen, samtidig som han har begeistret store deler av Real Madrids storforlangende supporterskare. 

Etter sitt aller første mål i den helhvite-drakten kom det en feiring som tok de fleste på senga, og i alle fall Luka Modrić.  På TV-bildene og i artiklene etter kampen kunne man tydelig se en mildt sagt perpleks kroat, som tydelig synliggjorde at den hardtarbeidende uruguayaneren hadde bært på en hemmelighet en godt stund. Som mange spillere før han, så feiret også Valverde med å putte tommelen i munnen - en typisk feiring for å hedre et ufødt barn. 

Valverdes kone Mina kom med kommentarer vedrørende de festlige bildene som har gått sin seiersgang på internettet de siste dagene på den populære sosiale-media appen Instagram en stund etter kampen. 

"Jeg tror nok de fleste ble like sjokkert som Luka. Personlig ønsket jeg ikke at noe skulle forstyrre den gode flyten Fede var inne i, spesielt ikke med tanke på  alle turneringene som pågår og de viktige kampene - samtidig som det var en fin mulighet for han til å få en viktig rolle i førstelaget." 

Vi i redaksjonen sender våre gratulasjoner og lykkeønskninger i retning vår nye midtbanestjerne og hans kone i påvente av deres første barn sammen.

Pmn6