Extra large 06
PASILLO: Vi vil nok ikke se lignende scener i desember, men kampen kan fort bli ettførste steg for å komme dit igjen.

Tidspunkt for El Clasico bekreftet

Hele verden ble snytt for galaksens største fotballkamp i oktober, på grunn av sikkerhetsmessige årsaker i forbindelse med opptøyene i Catalonia

Så langt denne sesongen har de to erkefiende fulgt hverandre som skygger, på både godt og vondt. Real Madrid har stabilisert seg på et etterhvert høyt nivå med en god defensiv struktur og så langt sluppet inn svært få mål, mens Barcelona på sin side har vært involvert i langt mer målrike kamper begge veier.  Karim Benzema har vært solid gjennom hele sesongen og står foreløpig som toppscorer i La Liga med sine ni mål, men Lionel Messi har virkelig fått fart på skøytene den siste tiden å ligger rett i ryggen på franskmannen med sine åtte mål. 

På tross av at Cristiano Ronaldo ikke lengre figurer i Real Madrids lagoppstilling, så er det fortsatt nok av saftige dueller vi har i vente. Samtidig vil den svært etterlengtete kampen gi en indikasjon på hvordan La Ligas to største gullkandidater står til hverandre, for foreløpig er det vanskelig å si hvem som virkelig er best. 

Det er med andre ord bare å sette av onsdag 18. desember klokken 20:00! 

Pmn6