Extra large 1 hthumb
DEKORERT: Luka Modrić har kanskje ikke hatt den sesongstarten han hadde ønsket seg, men han har likevel noe å glede seg over.

Luka Modrić vinner Golden Foot 2019

Vår 34-år gamle og høyst dekorerte midtbanespiller Luka Modrić kan legge til enda et trofe til sin samling, og overraskende nok er det enda en individuell utmerkelse.

Balkans Beethoven kunne tirsdag ettermiddag motta nok en individuell utmerkelse i Monaco. Golden Foot har de siste 17-årene blitt tildelt den spilleren over 29-år som har prestert best i løpet av inneværende sesong, og denne gangen var det Modrić sin tur til å skrive seg inn på nok en ekslusiv liste. Gianluigi Buffon, Fransesco Totti, Iker Casillas, Andrés Iniesta, Zlatan Ibrahimović og Ronaldinho er bare noen av de tidligere vinnerne.

Den kroatiske maestroen tok seg tid til en prat på podiet i går kveld, og kom med sine tanker rundt fremtiden og blant annet spekulasjonene rundt en overgang til Serie A. 

"Jeg både liker og ser mye på italiensk fotball, mye på grunn av alle mine bekjente fra landslaget som spiller i ligaen som jeg ønsker å følge tett. Min fortid har vært i Madrid, og det samme kan jeg si om min fremtid. "

Real Madrid nærmer seg avansement i Champions League, og Modrić fantaserer om å nok en gang gå hele veien i den gjeve turneringen. 

"Vi vil selvfølgelig gjøre vårt beste for å vinne Champions League denne sesongen, men utfordrende er som alltid mange og det kan langt fra garanteres. Det er aldri enkelt, selv om vi klarte å vinne den fire av fem år.  På tross av dette har vi enda lysten til å reise trofeet igjen, og vi vil yte vårt ytterste for å nok en gang klare det. "

På podiet får den ellers svært jordnære og nøkterne kroatiske landslagskapteinen spørsmål om å nevne to andre kandidater som kan vinne turneringen. 

"Real Madrid og Real Madrid. " 

Tror du Modrić nok en gang vil få gleden av å løfte Champions League-trofeet for Real Madrid? 

Pmn6