Extra large 02 carvajal
RUTINERT: Daniel Carvajal har med årene utviklet seg til å bli en av Real Madrid og det spanske landslagets bærebjelker.

Carvajal: - Best om Barcelona røk ut av Champions League

I forbindelse med landslagssamlingen har Daniel Carvajal blitt intervjuet av Radio Marca, og erkefiende Barcelonas vaklende form i Europa var et av temaene.

Daniel Carvajal er født og oppvokst i Madrids forstad Leganés. Hele livet har han vært madridista, samtidig som han har vært en del av Real Madrid-systemet store deler av sitt liv. I intervjuet med den spanske radiokanalen legger han ikke skjul på at han ønsker FC Barcelona lite godt,  samtidig som han smått fyrer på bålet inn mot den nært forestående El Clásicoen i desember. 

Barcelona har som kjent fått kniven på strupen i Champions League etter tapet mot Slavia Praha, og i sine to siste gruppespills-kamper skal de spille mot henholdvis Inter og Borussia Dortmund. Den spanske landslagsbacken legger ikke skjul på hvilket utfall han ønsker, og viser lite sympati for sine landslagskollegaer.

"For å være helt ærlig,  så ville det vært best om Barcelona røk ut av Champions League. De er bestandig en av utfordrerne til å vinne turneringen, samtidig som de er vår aller største rival.  På samme måte som jeg håper at de taper i La Liga hvor de også er vår største utfordrer. "

Den 27-år gamle etterhvert svært erfarne høyrebacken avslutter sitt resonnement om erkerivalen med litt skryt 

"De har en tropp av det helt ekstraordinære slaget, og jo flere av de gode lagene som ryker - jo bedre er det for oss."

 El Clásico skulle som kjent spilles allerede i oktober, men har som kjent blitt flyttet til slutten av desember.

"Kampen ble flyttet på grunn av sikkerhetsmessige årsaker. Når kampen måtte flyttes til midtuken så taper man inntekt, men sikkerhet er langt viktigere enn penger. Beslutningen om å flytte kampen er nok ikke tatt uten en god grunn."

Gareth Bale har den siste tiden ikke trent med klubben på grunn av det som skal ha vært skader, selv om han er tatt ut i Wales sin landslagstropp - så tviler ikke Carvajal på sin walisiske lagkamerats  forpliktelse til klubben. 

"Han ble erklært spilleklar av det medisinske apparatet tidligere denne uken. Han har nå reist med landslaget og trener med de, men det betyr ikke at han har mistet fokuset på Real Madrid.  Jeg har ingen tvil på hans forpliktelse og dedikasjon til klubben, samtidig håper jeg han unngår skader og kan returnere til oss. "

Hva tenker du om Carvajal sine tanker om Barcelona og Bale? 

Pmn6