Extra large  1vc0431thumb
IMPONERENDE: Franskmannen stikker av med prisen for tredje gang og fortsetter å imponere.

Benzema vinner ny pris

Karim Benzema har blitt kåret til månedens Real Madrid-spiller i mars av Mahou Cinco Estrellas. Toppscoreren i LaLiga mottok prisen før trening i Real Madrid City.

Franskmannen har fått prisen etter sine gode prestasjoner i oktober, hvor han scoret på Santiago Bernabéu mot Granada og Leganés.

"Å være blant toppscorerne i Real Madrids historie gjør at jeg føler meg veldig glad og gir meg mye selvtillit", sa i toppscoreren LaLiga.

Benzema forklarte hva det betyr for han å være blant de mestscorende spillerne i Real Madrids historie.

Det får meg til å føle meg veldig glad fordi Real Madrid er den beste klubben i verden, dette gir meg også mye selvtillit til å jobbe videre og gjøre mer for denne klubben.

 Fem kamper uten å slippe inn mål

Det at vi holder nullen betyr at vi samarbeider og at vi har den samme ideen om å gi alt i hver eneste kamp. Det er bra for alle, men vi må fortsette med den positive dynamikken og stå på videre. 

Det er fans via sosiale medier som kårer vinneren av denne månedlige prisen, Benzema vant også prisen i august og september. Franskmannen står meg 9 mål og 3 målgivende på 11 kamper i LaLiga hittil denne sesongen.

Synes du Benzema fortjener prisen?

Pmn6