Extra large  2vc0680thumb
SKADET: Nacho har vært plaget med et lengre skadeavbrekk denne sesongen, men snart er han tilbake i troppen.

Nacho: - Vi leter ikke etter unnskyldninger, men vi hadde likt samme hviletid som Barcelona

Debatten rundt hviletid og forberedelser har rast i forkant av desembers El Clásico, i den anledning deler Nacho Fernández sine tanker rundt situasjonen.

På tross av at det enda er over fire uker til en av årets aller største begivenheter, så er medie-spillet allerede godt i gang. Real Madrids svært allsidige forsvarsspiller Nacho har den siste tiden vært ute med skad, men nærmer seg smått å bli spilleklar. Castilla-produktet har sin mening om temaet rundt hviletid under en konferanse for diabetikere. En ting er den spanske landslagspilleren veldig klar på - Real Madrid leter ikke etter unnskyldinger i forkant av kampen.

"Et hvert lag hadde likt muligheten for å ha samme utgangspunkt hva angår tid til forberedelser og hviledager i forkant av en viktig kamp, men jeg er sikker på at vi har en bred og god nok tropp til å klare det. Vi ser alle virkelig frem til kampen, men på tross av forskjellene så leter vi ikke etter unnskyldninger. "

Nacho ble i likhet med Daniel Carvajal spurt om situasjonen rundt James Rodríguez og Gareth Bale, duoen som igjen er ute i hardt vær. 

"Jeg tviler ikke engang litt på profesjonaliteten til Gareth eller James, de har blødd for drakta hver kamp de har spilt. Om de drar på landslagsoppdrag betyr det at de er friske nok til å spille, uansett så håper vi i alle fall at de kommer hjem i samme forfatning som de dro og unngår skader. "

Trykket rundt Gareth Bale har vært desidert størst, noe også Nacho anerkjenner. 

"Gareth er utrolig sterkt mentalt, noe han er nødt til å være i den situasjonen han befinner seg i.  Uansett virker det som han blir kritisert for hver ting han foretar seg. Personlig er jeg usikker på om han blir rettferdig behandlet, men jeg har inntrykk av at alt han gjør blir nøye overvåket.  Han har i alle fall spillernes og det sportslige apparatets fulle støtte."

Nacho har selv vært plaget med skade de siste månedene, men han er enda ikke helt spilleklar. 

"Jeg er svært fornøyd med rehabiliteringen så langt, og skaden leges slik den skal. Noen eksakt dato for tilbakekomsten er enda ikke satt, men jeg starter å trene med laget sånn smått allerede neste uke. "

Synes du det er rettferdig at James og Bale er såpass under lupen, eller er det fullt fortjent?

Pmn6