Extra large  2vc4263 h2thumb
IMPONERENDE: Fede Valverde har imponert stort denne sesongen og Real Madrid har vært best med Uruguayaneren på banen.

Valverde: - Jeg er en fighter som ofrer seg for lagets beste og det legger fansen merke til

Midtbanespilleren som har imponert alle denne sesongen snakket med Onda Cero på Uruguays treningsleir i Ungarn.

Fede Valverde har blomstret til, blitt en viktig spiller for Real Madrid og sørget for defensiv stabilitet denne sesongen. Unggutten holder seg ydmyk og er klar hvor hardt han må jobbe.

Jeg tenker at når du gir alt på banen, og blør for laget ditt, så legger folk merke til det. Jeg er en fighter, ikke bare i fotballen, men også i mitt hverdagen som et vanlig menneske. Når jeg skal beskrive min egen spillestil må jeg trekke fram intensiteten og innsatsen min. Jeg gir alt og fansen setter pris på det.

Midtbanespilleren fra Uruguay har aldri vært like godt likt som nå og kan innrømme at livet hans har endret seg etter tilliten han har fått i Real Madrid.

Jeg liker ikke å snakke om popularitet, men klubben er massiv og det er noe man legger merke til. Jeg foretrekker å snakke om kjærligheten og verdsettelsen fra fansen, det er vakkert og noe jeg setter stor pris på. For kun noen måneder siden var jeg ikke like kjent, men det er kult å kunne sette et smil i folks ansikt.

Valverde tilbrakte noen sesonger med Real Madrid Castilla, der han gjorde inntrykk og beviste seg som en veldig lovende spiller.

Jeg forsøker alltid å være positiv. Tiden hos Castilla var viktig og utrolig for meg. Mange kan tro at Castilla bare var et skritt i min karriere, men tiden var fantastisk for min utvikling. 

Midtbanespilleren forklarte også kallenavnet sitt, som betyr The Bird.

De begynte å kalle meg El Pajaro, for da jeg var liten så det ut som jeg fløy når jeg løp. Foreldrene mine likte det ikke spesielt godt, men kallenavnet har klistret seg fast.

Hva synes du om Valverde denne sesongen?

Pmn6