Extra large bale
BEDRE Å SPILLE FOR WALES: Gareth Bale sa på en pressekonferanse at han trives mer med å spille for det walisiske landslaget.

Bale: - Det er gøyere å spille for Wales

Gareth Bales kommentarer tidligere i dag har skapt store reaksjoner blant Real Madrid-supporterne,

I sommer så tydet alt på at Bale var på vei vekk fra Real Madrid. Det er ingen hemmelighet at han og Zidane ikke har det beste forholdet, og franskmannen uttalte i sommer at det var på tide at waliseren så seg om etter en ny klubb. Bale ble også vraket fra flere kamptropper under sesongoppkjøringen, men tvert sesongen begynte så alt helt annerledes ut.

Gareth Bale var plutselig inne i varmen, og spilte flere gode kamper tidlig i LaLiga-sesongen. De siste ukene har hans fravær, gitt Rodrygo muligheten til å spille og den har brassen benyttet seg av på godt vis. Det er ukjent hvorfor Bale har vært utilgjengelig de siste ukene, men tvert det ble klart for landslagspause så tok han turen og meldte seg klar for spill for Wales.

Tidligere i dag møtte han pressen i forkant av en landskamp for Wales, og der kom han med noen rystende kommentarer som ikke vil bli godt tatt imot i den spanske hovedstaden:

Det er gøyere å spille for Wales, enn å spille for Real Madrid. Med Wales er det som om man spiller i parken på en søndag sammen med sine kamerater. Jeg kan snakke mitt eget språk, og føler meg mer komfortabel.

Slike kommentarer er det svært sjeldent man ser fra en spiller, og det vil ikke bli godt tatt imot av ledelsen i Real Madrid. Basert på disse kommentarene ønsker han tydeligvis ikke å spille for Real Madrid, og slik ting ser ut nå så kan det fort være han er på vei ut portene på Santiago Bernabéu.

Pmn6