Extra large rodrygo
DEBUTANT: Rodrygo debuterte for Brasil mot Argentina.

Rodrygo debuterer for Brasil

Rodrygo ble byttet inn etter 74 minutter i 1-0 seieren over Argentina. En ny milepæl i en allerede strålende sesong for brasillianeren.

Det er mye man kan si om Rodrygo, men han har virkelig overgått forventningene. 15.juni 2018 fikk vi vite at Rodrygo hadde signert for Madrid.  Han var da 17 år og ukjent for de fleste, men han var ansett som et stort talent. Han hadde gjort det bra i Brasil, men alle tenkte at det ville ta tid. Ødegaard brukte noen år før han ble komfortabel på et høyere nivå. Men Rodrygo har tatt alle Real fans med storm. Hvordan kan det ha seg at han er så komfortabel på dette nivået allerede nå? Score etter 90 sekunder i ligadebuten og så score  hat-trick i sin andre Champions League kamp? Rodrygo er helt klart med i eliten av de neste store og heldigvis har Madrid sikret seg han i lang tid fremover.

Nå har han også debutert for Brasil. Jo flere kamper han får, jo bedre blir han. Rodrygo kommer til å være med på meste nå fremover, så lenge formen holder seg. Hvordan blir det når Bale er tilbake for fullt? Bale er foreløpig ute med skade og har også uttalt at han får mere glede av å spille landskamper for Wales, enn å spille for Madrid. Alle fortstår at Bale føler seg litt utilpass, spesielt etter at Zidane gjorde det klart at han skulle selges i sommer. Men kanskje neste sommer er et godt tidspunkt? Rodrygo har vist at han kan utfordre de fleste og har forsatt ikke nådd taket. Til sommeren er han muligens bedre enn det han er idag, men han må nok finne seg i å dele plassen med Bale foreløpig.

Vi vil ihvertfall gratulere Rodrygo med landslagsdebuten og det blir spennende å følge veien videre. La oss håpe at Rodrygo holder steamen, både for klubb og land.

Pmn6