Extra large perez
LYS FREMTID: Florentino Pérez mener Real Madrid har et godt utgangspunkt for å lykkes i fremtiden.

Pérez: - Vi har gode tider foran oss

Florentino Pérez ser lyst på fremtiden i Real Madrid, der han spesielt peker på klubbens unge talenter.

Det må gå an å si at Real Madrid har hatt en godkjent start på sesongen, der klubben er i rute til å gå videre i Champions League og samtidig topper tabellen sammen med Barcelona på 25 poeng. Nylig har klubbpresident, Florentino Pérez, delt ut medaljer til de som har vært medlemmer av klubben i henholdsvis 25, 50 og 60 år. 

Der ble det delt ut 2466 sølvmedaljer, 337 gullmedaljer og 127 diamantmedaljer. På plass under seremonien var også tidligere Real Madrid-spillere, Butragueno, Amaro, Buyo, Sanchis, Hierro, Roberto Carlos, Solari og Arbeloa. De hadde ansvar for å dele ut medaljene til medlemmene.

Under seremonien holdte blant annet Florentino Pérez en tale, der han nevne at fremtiden ser lys ut i den spanske hovedstaden, og at han har stor tro på at de talentfulle spillerne i troppen vil bringe mye suksess til laget i de neste årene.

Verdier som lagarbeid, ydmykhet og det å aldri gi opp kjennetegner Real Madrid. Vi har vært vitne til en av klubbens beste æraer i nyere tid, både i fotball og basketball. Det kan ikke undervurderes, og spesielt ikke i fotball der det er flere fantastiske lag, som gjør det tøffere å vinne titler enn noensinne før. Vi har et nytt lag med masse talent og etablerte og unge spillere. Vi har stor tro på denne troppen, som allerede har vunnet mye og er legender i dette spillet.
Pmn6