Extra large courtois
SNAKKER UT: Cortouis snakker ut etter Club Brugge kampen.

Cortouis: - Jeg tvilte aldri på meg selv

Cortouis ble nylig intervjuet av MARCA om situasjonen etter Club Brugge kampen. Belgieren var offer for mye kritikk og det ble ryktet at han slet med angst. Cortouis har derimot slått sterkt tilbake siden den gang.

Det har vært en tøff start for Cortouis i Real Madrid. Han har vært offer for mye kritikk og mange har følt at han ikke har vært god nok. Det toppet seg etter Club Brugge kampen og ryktene gikk når han ble byttet ut ved pause. Var det Zidane sin avgjørelse, var det angst eller mageproblemer? Cortouis har ihvertfall begynt å overbevise de fleste etter de siste kampene og det virker som at situasjonen har roet seg betraktelig.

Det hjalp å møte mine belgiske lagkamerater etter Brugge kampen. Jeg kom til et sted der jeg kjente folk og keepertreneren kjenner meg nesten bedre enn faren min. Det var godt å få snakket ut litt med de, men jeg tvilte aldri på meg selv.

Cortouis har ihvertfall overbevist siden den gang. Cortouis har nå holdt nullen i 533 minutter, som overgår Keylor Navas sin rekord.  Dette utgjør 5 kamper uten å slippe inn mål, samtidig som at Madrid har vunnet med store siffre. Madrid spiller første kamp etter pausen mot Sociedad førstkommende lørdag, før PSG kommer til Madrid  på tirsdag for returoppgjøret. La oss håpe at steamen fortsetter der den slapp!

Pmn6