Extra large  fcl8972 horthumb
UHELDIG: Det virker som det aldri helt vil seg for James Rodríguez i Real Madrid.

Skadeoppdatering: James Rodríguez

Etter en glitrende start på sitt Real Madrid-comeback, så har den engang dyrkjøpte VM-helten slitt med skader den siste måneden.

Etter å ha vært utilgjengelig på grunn av muskelskader de siste ukene, så ble James Rodríguez noe overraskende tatt ut i Colombias landslagstropp.  Nok en gang fører oppholdet med landslaget til en skade, noe som setter den karismatiske playmakeren ut av spill en stund til. Det siste skadeoppholdet til James har ført til at han ikke lengre er blant de første på blokka til trener Zinedine Zidane, og denne skaden på et avgjørende tidspunkt i sesongen hjelper nok heller ikke på. 

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding: 

Etter tester utført i dag på vår spiller James Rodríguez av Real Madrid sitt medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en leddbåndskade i venstre kneet. Han progresjon vil følges kontinuerlig.

I utgangspunktet var det ventet at James ble å være ute av spill kun de neste tre ukene, men nye rapporter tyder på at skaden kan være noe verre enn først antatt.  Etter eller solemerker ser det ut til at Real Madrids nummer 16 er nødt til å stå over El Clásico, som går så sent som 18. desember.  

Tidligere Real Madrid-trener og nåværende Colombia-trener Carlos Queiroz uttalte på en pressekonferanse at James var fullt restituert etter den siste månedens muskelplager, og at det var planlagt at han skulle spille med flagget på brystet.  Denne gangen var det ikke snakk om muskelplager, men en skade i det venstre-kneet. 

Faktisk har ikke James vært på banen for Real Madrid siden den særdeles viktige seieren i Istanbul mot Galatasaray, da som innbytter på tampen av kampen. 

Hvor stor betydning har denne skaden for Real Madrid sine kommende kamper?

Pmn6