Extra large  1rm0558 0
TIDLIGERE MØTER: Kovacic i duell med Jordi Alba.

Kovacic: - I Madrid fikk jeg ikke den kontinuiteten jeg trengte

Real Madrids tidligere midtbanespiller har snakket om sin overgang bort fra klubben.

Chelsea-midtbanespiller Mateo Kovacic, som tilbrakte tre sesonger i Madrid, har snakket med engelsk presse og diskuterte overgangen sin bort fra den spanske hovedstaden.

Et av problemene i karrieren min er at alt har skjedd så fort. Jeg hadde tre flotte, men også vanskelige år i Madrid. Plutselig spilte jeg og så spilte jeg ikke, jeg fikk aldri den kontinuiteten jeg trengte og som jeg har fått i Chelsea. Tiden i Madrid var fortsatt god, vi vant tre Champions League-titler og det var fantastisk. Jeg har det bra i Chelsea og jeg trives veldig godt.

Den kroatiske midtbanespilleren ble lånt ut til Chelsea sommeren 2018 og etter låneavtalen gikk ut, ble overgangen gjort permanent. Klubbene ble enige om en overgangssum på 45 millioner euro sommeren 2019.

Kovacic så lenge ut til å være Luka Modrics erstatter i Madrid og han viste tålmodighet før han ønsket seg bort. Selv om han ikke alltid leverte prestasjoner med nok stabilitet, er han bare 25 år gammel og kunne vært en god midtbanespiller for Real Madrid i årene som kommer. Kovacic bestemte seg for å forlate klubben og ønsket seg mer spilletid, noe som er forståelig. 

Så langt har han vært en solid spiller for Chelsea, og det vil bli interessant å se om han nå sitt fulle potensial og bli en av Europas beste midtbanespillere.

Synes du det var riktig å selge Kovacic?

Pmn6