Extra large h3alegria benzema hazard 1vc9068 horthumb
DUETT: Det mester tyder på at Benzema og Hazard har funnet tonen, noe som ikke er overraskende med tanke på spillestilene.

Hazard: - Benzema er for øyeblikket verdens beste spiss

Det var tidlig ventet at Eden Hazard og Karim Benzema kom til å gå godt overens på fotballbanen, og vår nye belgiske trollmann er full av begeistring for sin franske lagkammerat.

Kombinasjonene på banen mellom Karim Benzema og Eden Hazard har den siste tiden vært veldig lett og ledig. Duoens samhandling er svært gledelig for alle madridistas å vitne,  ekstra gledelig med tanke på den korte stunden duoen har spilt sammen vil det være rimelig og anta at samarbeidet bare kommer til å bli bedre. 

I går ettermiddag snakket Hazard med den belgiske pressen om nettopp sin nye spisspartner, og han legger på ingen måte skjul på sin begeistring for Benzema. 

Etter å ha spilt sammen med han de tre-fire siste månedene, så er han etter min mening for øyeblikket verdens beste spiss - men ikke bare som spiss. Som spiller er han typen som gjør de rundt seg bedre. 

Det har vært mye medietrykk rundt Benzema den siste uken,  på grunn av Frankrikes fotballspresident Noël Le Graët utalelser. Hazard på sin side føler stor sympati for sin nye lekekamerat, og den belgiske landslagskapteinen er i alle fall ikke i tvil hva han ville ha foretrukket.

Jeg har stor medfølelse for Benzema, og den situasjonen han er i.  Det er i alle fall bedre å spille mot et lag uten Benzema, enn et lag med Benzema. 

Etter en noe kronglete start har etterhvert Hazard fått fart på skøytene,  selv om hovedpersonen gjerne skulle gjort det enda bedre. 

Selvfølgelig, det kan bestandig bli bedre. Jeg føler at med Real Madrid den siste måneden så har det gått veldig bra, vi vinner kamper og laget tar stadig nye steg - som igjen gjør det lettere for meg. For egen del så har flyten kommet, og jeg ønsker å fortsette den gode trenden. 

Tidligere Everton-trener og nåværende landslagstrener for Belgia Roberto Martínez delte også sine tanker om sin landslagskaptein og tiden han nå er inne i.  Katalaneren har de siste årene fått gleden av å jobbe med Hazard, og har med tiden lært han å kjenne godt. 

En ting som i alle fall er sikkert - på grunn av skaden han fikk tidlig i sesongen, så har starten i Real Madrid vært noe treigere enn først ventet. I tillegg skal man ikke undervurdere faktoren av å komme til en helt ny liga, som spiller fotball på en annen måte.  Hans nye lagkamerater vil nok også trenge tid for å forstå hvordan han tenker og spiller, som alle andre må han integreres i et nytt miljø. 

Etter et par gode kamper på rad i den helhvite drakten er det enkelte som begynner å tro at vi endelig ser det beste av Hazard, akkurat det synes Martínez  det er vanskelig å svare på. 

Det er vanskelig for meg å vurdere, for i mine øyne - så har han bestandig vært på samme nivå. Om du ser på hvilken innflytelse han har hatt på landslaget de siste 35 kampene hva angår spill, mål og målgivende så har han vært utrolig stabil. Jeg så han spille mot Eibar, og det er den spilleren jeg kjenner. 

På tross av usikkerheten, så ymter han frempå at vi kan ha enda mer i vente den neste tiden. 

Jeg tro at Eden kommer til å bli bedre for hver dag som går, og at han vil nå sitt beste nivå igjen. Det er riktignok ikke bare Edens ansvar alene at han kommer dit igjen, men jeg tenker dette kommer med tiden. 

Hvor mange målgivende vil Hazard og Benzema ha til hverandre når sesongen er over? 

Pmn6