Extra large bernabeu especial
TAK: Kanskje er en oppgradering av Bernabéu det som skal til for å trekke folkemengdene tilbake.

Estadio Santiago Bernabéu utsolgt igjen

Det har ikke vært all verdens til tilskuere å skue på tribunen de første kampene denne sesongen, men en storkamp lokker til seg supporterne igjen.

Det er lite som trekker folk like godt til Bernabéu som Champions League og storlag på besøk, kampen mot Paris Saint-Germain blir heller intet unntak.  I følge rapportene vil det også komme 3000 tilreisende parisere til Madrid , noe som selvsagt munner godt.  Faktisk er dette første gang for sesongen at Santiago Bernabéu er utsolgt, og til nå denne sesongen har oppmøtet vært noe skuffende. 

Tilskuer-rekorden til nå denne sesongen er på 70 315, dette var tilbake i runde 8 hvor overraskelselaget Granada ble beseiret 4-2.  Sesongens hittil bunnpunkt, hva angår tilskuere kom mot lille-lillebror Leganés - hvor det kun var rett i underkant av 54 000 oppmøtte. 

Dette er langt fra et nytt tema, og de siste årene har det stadig blitt mindre supportere på tribunen for å se Real Madrid spille hjemmekamper.  Fjorårets snitt tilskuertall sies å ha ligget på rundt 61 000, som var en nedgang på nesten 5000 fra sesongen før der igjen.  Tilbake i 2014/2015-sesongen var det ca 73 000 i snitt hver hjemmekamp. 

Burde det gjøres aktive grep for å flere på kamp, eller vil dette ordne seg i takt med gode resultater?

Pmn6