Extra large extra large martin  degaard   florentino pe rez 27.7.2018
GJENSYN: Florentino Pérez vil få muligheten til å studere en av sine prestisjeprosjekt med argusøyne til helgen.

Ødegaard trolig spilleklar til helgen

Drammenseren har slitt med en skade i hælen, noe som holdt han ute av Lars Lagerbäck sin seneste landslagstropp og som har ført til at han har mistet de to siste ligakampene for La Real.

Den unge nordmannen har trollbundet La Liga-publikummet denne sesongen med sine fantastiske dragninger, gode pasninger og velutviklete hovmesterblikk. Samtidig som han har vært del av et ungt og fremadstormende Real Sociedad, som har imponert stort så langt denne sesongen under Imanol Alguacil. Martin Ødegaard har vært blant Alguacils mest betrodde menn denne sesongen, og før skaden han pådro seg i slutten av oktober spilte han nærmest hvert eneste minutt. 

Det var en del usikkerheter rundt om han faktisk ble å rekke kampen mot Real Madrid, en kamp svært mange nordmenn og Real Madrid-supportere har sett seg ut allerede en god stund. I dag tidlig ble det heldigvis rapportert at Ødegaard trente normalt sammen med resten av Real Sociedad-laget som tar turen til den spanske hovedstaden på lørdagen, noe som nok er ekstra gledelig for de rekordmange reisene fra Norge.  Det er riktignok ikke bare glede for helgens bortelag, Mikel Merino som sammen med Ødegaard og Oyarzabal har vært blant lagets ledestjerner er etter alle solemerker ute av helgens store begivenhet. 

Pmn6