Extra large zidane pk
KLAR: Zidane er klar for å møte Real Sociedad og Martin Ødegaard.

Zidane: - Vi har en viktig kamp mot Real Sociedad og konsentrerer oss om det

Zinedine Zidane snakket med pressen før den viktige hjemmekampen mot Real Sociedad. Mange av spørsmålene han fikk var rettet mot Gareth Bale.

Zinedine Zidane snakket med media i presserommet på Real Madrid City etter den siste treningsøkten før kampen mot Real Sociedad. Zidane snakket om styrkene til motstanderen.

De er et veldig ungt lag, som tar risikoer, spiller bra fotball, og gjør det veldig bra. De har alltid vært et godt lag, men i år med integrering av unge spillere er de blitt enda bedre teknisk. De prøver alltid å spille og supportene kan vente seg en god kamp på lørdag.

Grunnet landslagsoppholdet har mannskapet til Zidane hatt kort tid til å forberede seg til møte mot La Real.

Det er komplisert og er en situasjon vi er vandt til. Vi har mange spillere som spiller for landslagene sine og vi må akseptere det. Vi har hatt 48 timer på å forberede oss, men vi tilpasser oss godt, og vi er klare for å spille vårt spill. Kampen i morgen er svært viktig og blir en tøff utfordring.

Casemiro

Det er en komplisert posisjon. Det er flere som kan spille i den posisjonen, men Casemiro gjør det veldig bra. Når det gjelder landslagspausen, fikk han hvilt litt på landslaget.

 Rodrygo

Jeg prøver å gi han gode råd og ikke legge alt presset på han. At han er her, burde ikke overraske noen. Han har vist sine gode kvaliteter og har en plass i dette laget. Vi har 25 spillere i troppen, alle må bidra og de skal spille. Det er spillere som vil få mindre spilletid, og for meg er den vanskeligste delen å vrake spillere fra troppen etter en uke med trening. Rodrygo tar store steg og beviser som 18-åring at han er en stor framtid i vente.

Ødegaard

Han ser bra ut. Martin spiller i den spanske ligaen med et veldig bra lag som vi skal møte. Siden starten av sesongen har han sett bra ut, og han bidrar mye for laget. Vi har ikke tenkt å snakke om fremtiden. Det viktigste er at han har det bra, spiller regelmessig og utvikler seg.

 Mourinho om Florentino Pérez

Jeg har det bra med forholdet han kan ha til presidenten vår. Hvis det er tilfelle, flott. Florentino hentet meg hit som spiller, og jeg har opplevd store ting i denne flotte klubben takket være han. Jeg har vært her i nesten 18 år, og jeg vil alltid være takknemlig for ham. Jeg vil kunne trene Real Madrid her i Spania.

 Bale

Vi gjør mye ut av situasjonene og lager mye støy om Bale, det viktigste for meg som trener og for Gareth er å konsentrere seg om fotball. Alle har sin egen mening. Du vet situasjonen, han har vært med på landslaget, han har kunnet spille og nå er han med oss. Han har gitt mye til klubben. Det er mange som er opptatt av spekulasjoner, men jeg er ikke det.
Når du ser hva Bale har gitt til denne klubben. De som er ekte supportere vet at Bale er en del av laget vårt, og de støtter han fordi han er en del av denne klubben. Jeg vil alltid støtte spillerne mine, ting kan skje utenfor, men vi konsentrerer oss om det som skjer på banen og kan ikke kontrollere det som skjer utenfor klubben. Jeg snakker med Bale som jeg gjør med alle spillerne mine. Han har det bra og har trent normalt.

 Tilbake fra skade

Gareth er en viktig spiller, han har alltid bevist det. Hvis han er i orden er han en nøkkelspiller. Alle som er skadet er forskjellige, men nå har han det bra. Jeg stoler på han, vi har mange viktige kamper og han kommer til å være med.

 Er han lykkeligere i Wales?

Han sa det, kanskje på grunn av språket. Det skyldes nok bare språket, resten av garderoben har det bra. Det eneste jeg kan si om Bale er at han er klar og det er bra for laget. Vi vet hva han kan gi oss. Han er spilleren min, jeg er trener for Real Madrid og det er det jeg fokuserer på. Da kan resten få si sitt.

 Kamp mot PSG

Kampen mot Real Sociedad er viktig, og jeg fokuserer på det. Spillerne tenker det samme, og hvis vi gjør det bra mot La Real, vil vi ha en bedre sjanse til å gjøre det godt på tirsdag.

Styrke

Den viktigste kampen er mot Real Sociedad. PSG har offensive styrker, og vi skal være klare for møtet mot dem. De har ingen skader, og jeg liker det.
Pmn6