Extra large alegria grupo 03 real madridthumb  1
LEDER: Marcelo er en av de spillerene i klubben som har vært der lengst, og det er få som vet like godt hva livet i Real Madrid betyr.

Marcelo: - Presset er større i Real Madrid enn i Brasil

Marcelo kom til Real Madrid allerede som 18-åring fra Brasil, og selv om det føles ut som en evighet siden er den sjarmerende venstrebacken enda en henholdsvis ung mann med sine 31-år.

Marcelo har flere likhetstrekk med Real Madrids to nyeste tenårings-sensasjoner,  i likhet med både Rodrygo og Vinícius kom også Marcelo som en 18-åring fra Brasil til verdens største fotballklubb. Både Rodrygo og Vinícius opplevde stor medfart i løpet av sine første måneder i Madrid, og likhetene er på mange måter slående. Den siste tiden har Vinícius hatt det tøft, og det samme vil nok Rodrygo oppleve med tiden.

Marcelo hadde også tøffe tider i starten av sitt opphold i Real Madrid, og det tok litt tid før han tilpasset seg livet i den spanske hovedstaten. Som en ung brasilianer var det også knyttet store forventinger til Marcelo, selv om han ikke kom med den samme prislappen som de to siste brasilianske importene. I et intervju med YouTube-kanalen Que Partidazo snakker han om både Rodrygo og  Vinícius, hvor han går inn på temaet press og hva som kreves for å lykkes i Real Madrid.  Real Madrids vise-kaptein vet svært godt hva han snakker om når han sier sine to nyankomne landsmenn må leve opp til forventningene som er satt, likevel understreker han at begge ungguttene er veldig klar over at det forventes at de må prestere helg inn og helg ut.

Presset er langt større i Real Madrid enn hjemme i Brasil. Jeg har egentlig ikke så veldig mange tips å gi Rodrygo og Vinícius, for begge to er veldig modne tross deres unge alder. De er veldig klar over at de er nødt å forbedre elementer ved spillet sitt etter hver kamp, for sånn er det å spille for Real Madrid og de forventingene er de nødt å følge. Du kan ha tre fantastiske kamper, for så å følge opp med en dårlig - etter den dårlige starter kritikken og det blir satt høyere forventinger til deg. 

 Marcelo ønsker å rose begge tenåringene, og gjør det svært klart at han ønsker å hjelpe de på banen. 

Selv kom jeg til Real Madrid som 18-åring , hvor jeg trodde jeg var moden siden jeg klarte å gjøre ting alene - men det stemte ikke.  Når jeg ser på Rodrygo, så ser jeg et barn, fordi han har enda ikke opplevd all verdens i sin karriere. Jeg er veldig glad på hans vegne siden han er kommet til verdens største fotballklubb, samtidig som jeg også er glad for prestasjonene han har levert de siste kampene. 

Videre snakker han om Vinícius, og utdyper litt om situasjonen som oppstod etter scoringen mot Osasuna. 

Vinícius har et god mentalitet, på tross av at han bare er 19-år gammel. Folk snakker, men de vet svært lite av det som faktisk foregår på banen. De bestemte seg for at Vinícius gråt på grunn av presset som er i Real Madrid, men det er umulig å vite hva personer tenker. Det var ikke første gang han gråt, og det blir nok heller ikke siste gang. Jeg er sikker på at neste gang er det lykke-tårer. 

Marcelo er i likhet med sine andre lagkamerater trygg på at dette kommer til å bli en god sesong. 

Sesongen er lang, og det er i alle fall 50-60 kamper til. Vi er på riktig spor, men vi har enda ting å forbedre. Vi er gode, og alle har for øyeblikket god selvtillit 
Pmn6