Extra large 0 1  2
SCORING: Fede Valverde scoret sitt andre mål for Real Madrid lørdag kveld.

Varane: – Fansen kan ha sin mening, men Bale spilte bra

Fede Valverde og Raphael Varane snakket med pressen etter kampen mot La Real. Selvsagt ble Gareth Bale et tema.

Fede Valverde:

Vi startet ikke på den beste måten, men vi fikk seieren og det er det viktigste. Jeg er sliten, men veldig glad fordi vi kom for å vinne og det har vi klart.

Målet hans

De forteller meg alltid at jeg må skyte. Jeg spøkte med det i dag med treneren og Casemiro. Den gikk inn for meg i dag, det var litt heldig, men den gikk inn og det er viktigst. Det er alltid Modric som spiller meg opp når jeg får målene mine, så jeg skal se etter flere pasninger fra ham. Målet er veldig spesielt på grunn av alt jeg gjør med laget og det vi viser som en gruppe. Scoring på dette stadionet vil leve lenge i minnet og jeg skal glede meg over det med familien min.

Motstanderen

De er et flott lag som gjør veldig gode ting, de gjorde en god prestasjon. Vi prøvde å trykke godt og dekke mye rom. De kom inn bak oss noen ganger, men vi forbedret oss og fikk resultatet vi ønsket.

Bale

Gareth kom på, leverte som han kan og var involvert i det tredje målet. Vi kommer til å støtte ham fra begynnelse til slutt, og vi vil gi Gareth det beste vi kan, som han gjør for oss. Feiringen er en måte å vise at vi er en enhet. Han er en fyr som har behandlet meg veldig bra og han fortjener min respekt. Han trener veldig godt og bidrar på banen. Jeg er sikker på at fansen vil erkjenne det. 

PSG på tirsdag

Denne gevinsten er en stor motivasjon for oss. Når du spiller for Real Madrid må du alltid ha den sulten, og vi må har noe å revansjere mot PSG. Alt er i vår favør for å gå ut å vinne tirsdag kveld.

Varane: "Du må vise karakter og være rolig"

Du må vise karakter og beholde roen når sånt skjer. Vi var fokuserte og fikk seieren mot en sterk motstander. Det var tøft, men vi presset godt og spilte mye på banehalvdelen deres, noe som ikke er lett og det vi ønsker å gjøre. Vi gjorde det bra i kveld.
Vi startet dårlig og ble sterkere etter hvert som kampen gikk. Vi presterte bra i andre omgang og sikret et veldig godt resultat. Det er viktig å være fokusert og rolig. Vi forbedret oss ganske mye i løpet av kampen og andre omgang startet som vi sluttet første omgang; å spille på motstanderens banehalvdel og presse som et lag.

Landslagspause 

Det er aldri lett etter landslagspausen. Vi hadde bare noen få dager å trene sammen, men vi hadde en klar idé om hvordan vi skulle legge opp kampen.

Ramos

Slike ting kan skje. Etter 15 år kan hvem som helst gjøre en feil, og han spilte en god kamp.

Bale

Fansen kan ha sin mening, men han gjorde det bra der ute og var fokusert på kampen.
Pmn6