Extra large bale
HAR DET GÅTT FOR LANGT? Fansen sa klart ifra om hva de mener om waliseren.

Er det på tide?

Denne sesongen har vært turbulent for Bale. Ikke bare er det alle golfslagene, ryktene om å forlate klubben eller denne ukas "flagg-skandale". Det toppet seg igår med en pipekonsert uten like. Hva bør skje med Bale nå?

Real Madrid fortsetter formen før landslagspausen og vinner komfortabelt 3-1 over Real Sociedad. Det største høydepunktet kom i det 67 minuttet. Rodrygo ut, Bale inn. Bale har ikke spilt på Bernabeu siden 5.oktober og har vært ute med skade siden. I mellomtiden har Rodrygo trollbundet oss og savnet etter Bale har ikke vært så stort.  Igår var han tilbake på hjemmebane og han leverte en strålende kamp. Bale kommer nok til å starte neste kamp også. På sitt beste kan han måles med de aller største, men det er ikke ofte han er på sitt beste. Fansen viste ihvertfall tydelig hva de mente om waliseren.

Ett spørsmål man kan stille seg er hvorfor han fortsatt er i klubben. I sommer sa Zidane klart og tydelig at Bale skulle selges. Dermed gikk det rykter om en overgang til Kina som ble stoppet av Pèrez. Det hele begynte med 17/18-sesongen. Det ble sagt at Zidane ville beholde Ronaldo og selge Bale, mens Pèrez prioriterte annerledes. Akkurat da hadde Bale avsluttet sesongen sterkt med to avgjørende scoringer i Champions League finalen. Kanskje det var den beste muligheten å få solgt han, men akkurat da var han jo på sitt beste. Dermed forsvant Ronaldo og Bale skulle bli det "main man". Den sesongen gikk fort i glemmeboka og Bale ble stadig skadet. Denne sesongen har heller ikke startet så mye bedre for Bale, men igår så vi han på toppnivået. Å selge eller beholde Bale er et dilemma uten like. Noen ganger elsker vi han, andre ganger hater vi han. Vi hater han når han ikke feirer med lagkameratene sine, kommer alene ut i spillertunnelen eller spiller golf under ett skadefravær. Vi elsker han når han scorer på brasse i Champions League finalen, i tillegg til at  han avgjorde både CL-finalen i 13/14 og cupen samme år. Vi elsker han når han spiller som han gjorde igår. Noen klappet og andre pep. Meningene er veldig delt om Bale og kabalen ser aldri ut til å gå opp.

Er det på tide? Er det riktig av klubben og fortsatt beholde Bale? Min personlige mening er at Bale fortsatt er i klubben, fordi han fortsatt har tillitt. Bale var på papiret, ihvertfall før Hazard kom inn, kanskje den beste spilleren i troppen. Bale skal jo egentlig være på aller øverste hylle, men plages ofte av skader. Mye av problemet er også forholdet hans til de andre spillerne og at han ennå ikke har lært seg spansk. Ødegaard har jo til sammenligning allerede lært seg språket og det er med noen år i Nederland i mellomtiden. Hva som bør skje med Bale, kan diskuteres i evigheter. Jeg ville ihvertfall ikke være en av de som buet på han igår, jeg har fortsatt troen på han. Klarer han å holde seg skadefri, kan han levere strålende prestasjoner. Vil han beholde plassen sin i troppen møter han hard konkurranse fra Rodrygo. Kanskje det kan motivere han fremover? La oss håpe på det beste.

Pmn6