Extra large  he17461
MÅLSCORERE: Benzema og Modric kombinerte for to mål mot La Real, hvor det ble seier.

Spillervurderinger: Real Sociedad (H)

Tre ulike målscorere for Real Madrid sikret seier og tre poeng mot La Real.

Real Madrid 3-1 Real Sociedad
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 14
Lørdag 24.november, kl:21.00

0-1 Willian José (2')
1-1 Karim Benzema (36') - Assist: Luka Modric
2-1 Federico Valverde (48') - Assist: Luka Modric
3-1 Luka Modric (74') - Assist: Karim Benzema 

Det var gjestene fra San Sebastian som scoret kampens første mål, og det kom allerede etter to minutter da Sergio Ramos spilte en forferdelig pasning tilbake mot Courtois. Willian José luktet mål og snappet pasningen samtidig som kan fintet ut den belgiske sisteskansen og satte enkelt ballen i åpent mål til 0-1. Vertene forsøkte å svare, men gjestene forsvarte seg godt, og utlikningen kom ikke før det gjenstod snaut ti minutter av omgangen. Da svingte Luka Modric inn et frispark som Benzema stormet frem og brystet i det lengste hjørnet til 1-1. Kun et par minutter ut i den andre omgangen skulle Los Blancos gå opp i ledelsen da Valverde skjøt via Oyarzabal og forbi Remiro til 2-1, og igjen hadde Modric den målgivende pasningen. Et kvarter før full tid satte kroaten kronen på verket da han fikk sin egen scoring etter at Benzema fant han i feltet med en heading, og Modric klemte inn 3-1. Dermed ble det tre poeng, og seier mot Ødegaard sitt Real Sociedad. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (6): Hadde holdt nullen seks kamper på rad før La Real, men et tidlig mål imot av Willian José stopper den rekken. Kan ikke klandre for målet, da det er et hodeløst tilbakespill fra Sergio Ramos. Blir ikke satt på mange prøvelser senere i oppgjøret, men har en veldig god redning i duell med Willian José før dommeren dømmer offside. Grei kamp av Courtois. 

Dani Carvajal (6): Som Mendy så er han med fremover flere ganger, men sjeldent blir han involvert på øverste halvdel. Defensivt har han full kontroll på Oyarzabal gjennom hele kampen, med unntak av en klønete situasjon hvor han snubler to ganger på tre sekunder. En kamp på det jevne. 

Raphaël Varane (6): Som Ramos har han egentlig god kontroll på det meste som kommer hans vei, enten det er langs bakken eller i luftrommet. Blir ikke satt på veldig mange utfordringer, men er trygg de gangene han må ut i aksjon. Spiller en kamp på det jevne, men det er heller ikke behov for noe annet lørdag kveld. 

Sergio Ramos (5): Slår en helt horribel pasning tilbake mot Courtois tidlig i kampen som leder til scoring imot. Heldigvis kjemper Real Madrid seg tilbake, og kapteinen har god kontroll defensivt med sin makker Varane i de fleste situasjoner. Får en karakter trekk grunnet den grove feilen. 

Ferland Mendy (6): Backen har noen gode løp offensivt, og er aktiv opp langs siden, uansett om han tas i bruk eller ikke. Defensivt har han også full kontroll, hvor Portu er nærmest usynlig hele kampen. Har et par gode innlegg, men kan til fordel bli enda mer besluttsom i enkelte anledninger. 

Luka Modric (8 BB): Kroaten er involvert i det meste som skjer for Los Blancos lørdag kveld, i alle fall alt som er av mål. På den første scoringen slår han et flott innlegg som Benzema omsetter, på scoring nummer to finner han Valverde, og til slutt setter han punktum for kampen ved å score selv. Den beste for Real Madrid lørdag kveld. 

Carlos Casemiro (7): Brassen ser ut til å trives i en midtbane med Valverde hvor han får hjelp defensivt av han, og offensivt kan Modric slippe seg løs. Tidvis er Casemiro helt rå i fasen hvor han gjenvinner ballen, og ødelegger flere potensielle angrep for gjestene i form av en takling eller god inngripen. 

Federico Valverde (7): Igjen stabiliserer den unge mannen fra Uruguay midtbanen flott sammen med Casemiro, og går ved noen anledninger på offensive løp, uten at de leder til så veldig mye. Trygg i pasningsspillet, og god i fasen hvor vertene gjenvinner ballen. Scorer i tillegg et mål tidlig i andre omgang, hvor han skyter via Oyarzabal og forbi målvakten til 2-1. 

Rodrygo Goes (5): Uvanlig nøytral til han og være, og ja det er kanskje merkelig å si om en 18-åring, men det sier litt om hva han har levert tidligere. Blir litt passiv i duellene, og utfordrer ikke like mye som han har gjort tidligere, og blir derfor relativt usynlig dette oppgjøret. Blir byttet ut med Bale like etter timen. 

Karim Benzema (7): Dukker opp fra intet ti minutter før hvilen og bryster ballen i mål til 1-1. Viser frem en god kroppskontroll, og forsetter scoringsformen sin. Har noen gode kombinasjoner med Hazard i løpet av kampen, og får i tillegg med seg en målgivende pasnings på scoringen til Modric. 

Eden Hazard (6): Er forholdsvis aktiv gjennom kampen, og har noen gode involveringer, både i form av skudd og driv. Forsøker seg et par ganger med å flyte innover i banen, og sende kula mot lengste hjørne, men det holder ikke helt. Blir også spilt frem i feltet et par ganger, men vinkelen blir litt for skrå. Godkjent oppvisning. 

Innbytterne: 

Gareth Bale (6): Kommer inn til en voldsom pipekonsert - ikke uforventet. Gjør det dog greit den tiden har en på banen, hvor han er aktiv med flere innlegg, og er tredje sist på scoringen til Modric. Er i tillegg nære å få sitt eget mål, men ballen sniker seg like utenfor stolpen. 

Toni Kroos (5): Kontrollert innhopp fra tyskeren, hvor han fordeler kula med bravur og har god kontroll bakover i banen. Godt for Kroos å få hvile noen minutter. 

Isco Alarcón (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Hvem syns du var best? 

Pmn6