Extra large zinedine zidane 24.11.2019
FORNØYD: Zinedine Zidane var fornøyd etter Real Madrids 3-1-seier over Real Sociedad lørdag kveld.

Zidane: - Vi blir bedre og bedre

Zinedine Zidane snakket om PSG-kampen, Bale-buingen og Eden Hazard etter seieren over La Real.

Lørdag kveld var det duket for Real Madrid første LaLiga-kamp etter årets siste landslagspause. Los Blancos fikk besøk av Real Sociedad, som hadde imponert så langt denne sesongen. Los Blancos fikk en katastrofal åpning på kampen da Sergio Ramos serverte Willian José på sølvfat etter kun minutter var spilt av kampen, og gjestene ledet i hovedstaden. De helhvite kom seg imidlertid tilbake i kampen og vant til slutt 3-1 etter scoringer av Karim Benzema, Federico Valverde og Luka Modric. Etter oppgjøret snakket Real Madrid franske manager om den massive pipekonserten mot Gareth Bale, det kommende Champions League-oppgjøret mot PSG og om den stigende formen til Eden Hazard. 

Kampen:

Vi startet kampen dårlig. Ikke på grunn av scoringen, fordi det kan skje, men måten vi spilte på. Vi hadde lange avstander, og vi slet med å komme inn i kampen. Så scoret vi sent i førsteomgang og i andreomgangen startet vi godt og presset høyt. Vi scoret den andre scoringen etter en gjenvinning. Vi kan være fornøyde fordi vi spilte mot et godt lag som er høyt oppe på tabellen, og som har gode spillere.

Formen:

Vi blir bedre og bedre med hver dag som går. Vi kan og bør fortsette å forbedre oss, det er det vi prøver på hver gang vi spiller en kamp. Vi har en ny kamp på tirsdag, og vi er på vei inn i en god rytme.

Eden Hazard:

Det er en logisk utvikling, at han blir bedre og bedre, og det gjelder laget også. Ikke bare denne kampen, men nå har vi fem/seks kamper hvor vi har spilt bedre og hvor Hazard har vært bedre. Jeg er overbevist, han er bra ut.

Karim Benzema:

Jeg vet ikke om han er den beste i LaLiga, for alle kan ha sin mening. Det han gjør gjør han meget godt, og jeg er glad på hans vegne fordi han blir viktigere og viktigere for oss med hver dag som går og jeg håper han fortsetter slik.

Kampen mot PSG:

Vi er bedre nå. Vi hadde en vanskelig kamp i Paris, men dette er i fortiden og på tirsdag handler det ikke om revansje. Det vi vil gjøre er å spille en god kamp, forberede oss godt og vi må restituere etter denne kampen, fordi den tok på. Fra og med i morgen skal vi forberede oss godt på tirsdagens kamp.

Fansen:

Det vi vil er at fansen støtter oss fra start til slutt, men vi kan heller ikke kontrollere det. Fansen kan gjøre det de vil, men vi tenker ikke på pipingen. Bale gjorde et godt innhopp og han gjorde noen gjorde noen gode 20 minutter. Vi tenker på seieren og de tre poengene. 

Gareth Bale:

Jeg har gratulert Bale med kampen. Som alltid, uansett hvilken spiller, så snakket jeg ikke med han om pipingen. Dette har skjedd med de beste spillerne og i dag skjedde det med Bale. Han gjorde et godt innhopp, og det vi til slutt trenger er at fansen er sammen med oss, ikke mer enn det. Det påvirker oss ikke fordi det har skjedd mange ganger før og kommer til å skje mange ganger til. Det man må gjøre er å fortsette den harde jobbingen og vise det på banen fordi fansen vil å se laget sitt vinne på banen.
Jeg kan ikke si om det er ufortjent eller ikke. Alle kan ha sin mening og si det de vil. Det viktig er oss og det vi trenger. Det jeg sa i går var at vi trenger fansen, men det kan verken jeg, Bale eller noen andre kontrollere. Vi vil alltid trenge fansen fordi de gir oss et boost. Jeg snakket om det før kampen, og det har vært mye støy, litt for mye. Det han vil er å være med oss og det var han i dag, men så mye snakking er ikke nødvendig. Det jeg kan si er at Bale er integrert i gruppen, at han vil spille og at han vil fortsette uten at dette skal forstyrre.
Pmn6