Extra large hazaaa
GOD FORM: Det har kun blitt et mål for Hazard i LaLiga denne sesongen, men formen er i stadig forbedring.

Hazard: - Jeg ville ikke ha nølt

Eden Hazard har ytret sitt ønske om å se Kylian Mbappé i Real Madrid.

Det har vært en del tøffe stunder på banen for Eden Hazard etter at han kom til Real Madrid, men nå er han sakte men sikkert i ferd med å finne tilbake til den formen som gjorde at han ble hentet i sommer. Belgieren har spilt flere gode kamper på rad, og viser gang på gang hvor fantastisk han er til å styre spillet med sine driblinger og kloke valg.

Det eneste som nå mangler er scoringene. Kantspilleren har kun en offisiell scoring for Real Madrid, og det kom mot Granada, men han er svært populær på Bernabéu, og det ser ut som at de godtar mangel på scoringer så lenge han spiller så bra som det han gjør. Nylig har han snakket med Le Parisien, der han blant annet ytret sitt ønske om å se Kylian Mbappé i Real Madrid.

Jeg ville ikke ha nølt hvis jeg kunne hente han til Madrid... Om noen år vil han være den beste spilleren i verden. Det er mange unge spillere som har høy potensiale, men hvis han fortsetter sånn vil han ende karrieren sin som en av tidenes beste spillere. 
Når jeg var 20 år hadde jeg vunnet tittelen med Lille, men ser man på statistikken kan ikke jeg og han engang sammenlignes. Jeg utviklet meg litt og litt, mens han i en alder av 20 år har nådd sin "prime".

Ronaldo-erstatter

Når jeg går utpå banen tenker jeg ikke på det faktum at Cristiano var her før meg, og at jeg må gjøre det bedre enn han. Jeg kommer ikke til å score flere mål enn Cristiano Ronaldo, det er sikkert og visst, men jeg kan fremdeles bidra med det jeg kan. 
Det vanskelige med å komme hit var at jeg skadet meg 2-3-dager før første LaLiga-kamp og var ute i en måned. Det utsatte mine forberedelser til sesongen.

Overganger

Overganger er helt spinnville for tiden. En fotballspiller bør aldri koste 100 millioner euro, men det er slik markedet er, og ikke noe jeg tenker på. Hadde jeg kostet fem millioner euro, ville jeg ikke ha vært en dårligere spiller, og ville spilt akkurat som nå. 

Zidane

Zidane var idolet mitt og en fantastisk spiller. Det har vært fantastisk å jobbe med han i fire måneder. Jeg håper vi kan vinne mange titler sammen, og det er grunnen til at jeg kom til Real Madrid. Han er ikke idolet mitt nå lenger, for nå er han treneren min, akkurat som Conte og Sarri var i Chelsea. Det er opp til meg å levere nå.
Pmn6