Extra large zinedine zidane 25.11.2019
GODT HUMØR: Zinedine Zidane var i godt humør da han møtte pressen i forkant av tirsdagens kamp mot Paris Saint-Germain.

Zidane: - Jeg er forelsket i Mbappé

Real Madrids franske manager møtte pressen i forkant av tirsdagens Champions League-kamp mot PSG.

Tirsdag kveld er det nok en gang duket for en av mange Champions League-kvelder på Santiago Bernabéu. Real Madrid får besøk av Paris Saint-Germain i sesongens nest siste gruppespillkamp, og Los Blancos ønsker nok å revansjere seg etter det begredelige oppgjøret i Paris for rundt to måneder siden. På pressekonferansen snakket Zidane naturligvis om gjestenes franske stjerne, Kylian Mbappé, det første oppgjøret i Paris og ungguttene Federico Valverde og Rodrygo.

Kampen: 

Vi vil vise kvaliteten vår, spille en god kamp og skaffe oss et resultat. For å få til det kommer vi til å trenge alt, vi må spille med hjertet, bruke hodet, konsentrere oss og spille god fotball. Det er sesongens viktigste kamp, fordi det er den neste kampen og det er mot et godt lag, som gjør det godt om dagen. De kommer til å presse oss til det ytterste, det vet vi.
Det blir en stor kamp og det viktige er at vi er gode med ballen. Paris Saint-Germain gjør det godt om dagen og vi vet at presset i morgen blir større enn noen annen kamp denne sesongen. Men vi liker å møte gode lag. Alle, jeg først, må være forberedt. Vi vil gjøre en god kamp, spille godt, score mål og holde nullen. Vi vet hva vi må gjøre. Jeg syns laget blir bedre og bedre, og det er det viktige. 

Det første oppgjøret mot PSG:

Vi har blitt bedre siden kampen vi spilte i Paris, men dette handler ikke om revansje. Vi vil vise vår kvalitet og fortsette med rytmen vi har nå, dette er en kamp hvor vi kan bekrefte dette. Det blir en veldig interessant kamp mot et lag som har gjort det godt fra starten av. Det som skjedde i Paris skjedde. Nå er vi på hjemmebane og vi vil gjøre en god kamp foran våre fans. Jeg vil se laget mitt spille 90 gode minutter. Vi er forberedt på å spille mot ethvert lag og deres spillere. Alle vi ønsker å gjøre en god kamp, og det tror jeg vi får til i morgen. 

Fansen:

Det viktige er at fansen vår støtter hver eneste spiller. Hvis de støtter oss så er det en bonus, fordi spillerne merker det ute på banen. De vil se laget spille godt og så vil de støtte laget. Det er det vi alltid vil, fra det første til det siste minuttet. 

Paris Saint-Germain:

Det er et lag som siden starten av sesongen ikke har hatt så mye problemer. Jeg tror de bare har tapt en eller to kamper i ligaen. Det er et lag som er i utvikling, men de er et av de beste lagene i verden. 

Valverde og Rodrygo:

De har vist at de er forberedt på utfordringen Real Madrid, og de har nivået til å være en del av denne troppen. De har hatt sine muligheter og de har gjort det veldig godt. Det overrasker meg ikke, de er unge men har masse energi, entusiasme og utviklingsmuligheter. Det er positivt å se at de utvikler seg slik. 

Gareth Bale:

Du får se i morgen om han starter eller ikke. Han er med oss og han er klar for å spille i morgen.

Kylian Mbappé:

I morgen kommer han som en rival, og det som interesserer meg er hva vårt lag skal gjøre. Vi vet hvilken spiller han er og hvor viktig han er for laget. Vi må være forberedt. Jeg er forelsket i Mbappé som person, fordi han kom hit for lenge siden på prøvespill. Jeg tror han og Neymar kommer til å spille i morgen. 
Pmn6