Extra large courtois 2
KLAR FOR KAMP: Courtois er klar til kveldens kamp mot PSG.

Courtois: - Vi må spille bra fra første sekund

Courtois ble intervjuet i forkant av PSG-kampen i kveld og svarte på flere spørsmål.

I kveld tar Real Madrid i mot selveste PSG på Santiago Bernabéu til en svært viktig Champions League-kamp. Real Madrid vil med seier i kveld være sikret avansement til sluttspillet, og kampen om gruppeseier vil fortsatt leve i beste velgående. Real Madrid skal også revansjere det ydmykende 3-0-tapet mot samme lag tidligere denne sesongen. Real Madrids langstrakte sisteskanse Thibaut Courtois møtte pressen i forkant av matchen. 

Du må komme sterkt ut fra første minutt. Mot Sociedad manglet vi intensitet i starten og vi må lære av det. Vi må spille bra fra start til slutt.

Om innsatsen

Det er ting du ikke kan kontrollere.  Etter kampen mot Celta Vigo, snakket alle om redningen min. Så var det andre kamper..men i LaLiga har vi sluppet inn lite mål. Som keeper kan du ikke miste selvtilliten.  Du må trene hardt, fordi Areola og Altube finnes også. Jeg tenker bare på meg selv og laget, og ikke andre. Jeg hører på treneren fordi han ser meg hver dag og det er det som betyr noe.

Første kampen mot PSG

Jeg vil ikke si hevn.  Vi lærte mye av den kampen. Det var ikke en god kamp, men nå kan vi se hvor langt vi har kommet. Vi møter et godt lag og er i god form selv. Vi må slå gode lag for å vinne CL og vi kan nå vise at vi er på topp.

Forberedelser til kampen 

Jeg jobber på samme måte og tenker ikke annerledes om jeg møter Celta Vigo eller PSG. Alle spisser har gode kvaliteter foran mål. Det er sant at PSG spillerne er på et høyere nivå, men du må være forberedt på alt.

Bale

Vi skal vinne kamper og det som skjedde var med landslaget hans. Alt vi kan kreve fra han er å gi alt på trening og kamper, men fansen kan ha den meningen de vil. Jeg har ingen mening om dette. Det er logisk at du elsker landet ditt og at landet kommer foran klubben. Det er ikke noe problem, det har blitt blåst opp. Jeg ser Bale hver dag og vet at han er 100% dedikert. Han spilte bra på lørdag og scorte nesten mål.

Fansen 

Når han ble pepet på, vet vi hva som kan skje. Som et lag er vi fokusert på kampen, selvom om du kan høre pipingen. Vi tenker ikke på det. De kan ha sin mening og det respekterer vi. Det er også kritisk at fansen ønsker oss det beste. 

Neymar

De beste spillerne i verden er alltid ok. Neymar er Neymar, han har kvaliteter og vil gi oss en tøff kamp. Vi møter PSG og må stoppe de som et lag, og ikke fokusere på en spiller.
Pmn6