Extra large hazard 1vc8343thumb
I VINDEN: Eden Hazard i kjent positur med ballen limt til vristen og med fart mot mål.

Eden Hazard: Om jeg bare kunne fått Mbappé til Real Madrid

Både Zinedine Zidane og Florentino Pérez ønsker seg Kylian Mbappé til Real Madrid, lagets nyeste stjerneskudd stiller seg bak den sportslige ledelsen.

I likhet med Kylian Mbappé tok også Eden Hazard i sin tid Ligue 1 med storm, og allerede som 20-åring var han blant ligaens aller beste spillere. Etter han var ferdig hos moderklubben Lille nord i Frankrike tok han veien over den engelske kanalen og slo seg til rette i London, hvor han etter kort tid også var blant Premier Leagues beste spillere. 

I et intervju med Le Parisien uttaler han seg om neste motstanders store stjerne, og han legger ikke skjul på hvor han ønsker at den franske diamanten til slutt skal ende opp. Videre snakker han om rollen som Cristiano Ronaldos arvtaker, og den dårlig skjulte hemmeligheten at Zinedine Zidane var hans store idol gjennom barndommen. 

Drømmen om Kylian 

Om jeg bare kunne fått Mbappé til Real Madrid....i løpet av få år er han den beste spilleren i verden. 

Mbappés potensial 

Det er mange unge spillere som har skyhøyt potensiale, men om Kylian fortsetter i dette sporet kommer han til å regnes blant tidenes beste.  Når jeg var på hans alder var jeg også ligamester i Frankrike, men om vi skal sammenligne tall finnes det få likheter mellom oss.  Jeg utviklet meg litt etter litt, mens Kylian var topp allerede som 20-åring. 

Hazard kom som en noe forsinket erstatter for Cristiano Ronaldo, men han er veldig klar på at han ikke er en direkte erstatter hva angår scoringer. 

Når jeg går ut på banen tenker jeg ikke på at Cristiano Ronaldo var her før meg eller at jeg er nødt å prestere bedre enn ham. Jeg kommer ikke til å score mer mål enn han, det er i alle fall sikkert - men jeg skal bidra med det jeg kan best. 

Om skaden tidligere denne sesongen 

Det vanskeligste med min ankomst var skaden jeg fikk noen dager før seriestart, en skade som holdt meg ute den neste måneden. Skaden utsatte forberedelsene mine inn mot sesongstarten. 

Om sin egen overgangssum 

Overgangssummene nå om dagen er sinnsyke, det er ingen fotballspillere som burde koste en milliard. Dessverre er markedet blitt sånn, men jeg tenker overhodet ikke på hva jeg kostet. Om jeg hadde kostet 50 millioner ville jeg spilt på den akkurat samme måten. 

Om idolet Zidane 

Zidane var mitt idol, og han var en utrolig fotballspiller. Jeg har satt stor pris på å fått jobbet med han de fire siste månedene, og jeg håper vi vinner flere titler sammen. Det var derfor jeg kom til Real Madrid - men han er ikke lengre mitt idol, han er min trener slik som Sarri og Conte var. 

Hvem går seirene ut av duellen mellom Hazard og Mbappé  i kveld ?

Pmn6