Extra large  fcl8972 horthumb
SKADET: Denne sesongen har vært en evig kamp for colombianerne, på både godt og vondt.

James Rodríguez: Jeg håper å spille til jeg er 34 år

James Rodríguez har hatt en innholdsrik karriere, samtidig er han klar på at han ønsker å fortsette på det øverste nivået så lenge som mulig.

Allerede som 28-åring har colombianeren oppnådd langt mer enn de fleste på en fotballbane. Han vant Apertura med argentinske Banfield, før han dro videre til storklubben FC Porto. I Porto ble det hele seks trofeer før han dro videre til den franske rivieraen og AS Monaco. I Fyrstedømmet ble pokalfangsten mager, men etter overgangen til Real Madrid tok det seg opp. Hele syv trofe ble det på den spanske høysletten, og det i løpet av tre år. 

Real Madrid-karrieren var ikke bare en dans på roser, og etter å ha falt i unåde hos Zinedine Zidane ble han sendt på et toårs lån med opsjon på kjøp til den tyske monsterklubben Bayern München, hvor han tidvis gjorde sine saker svært godt.  På i underkant av 70 kamper i Bavaria rakk han likevel å røske med seg ytterligere tre pokaler. Bayern valgte til slutt å ikke benytte seg av opsjonen på James, grunnen sies å være hans ønskes om å returnere til sydligere strøk. Den siste tiden har han vært plaget med skader og lite spilletid, etter at han startet comeback-sesongen for Real Madrid svært godt. Ryktene har riktignok ikke latt vente på seg, og det har vært antydet at spillerens tjenester har vært ønsket av David Beckham og Inter Miami. Skal man tro intervjuet med YouTube-kanalen Otro, så retter han ikke nesen mot Florida-kysten med det aller første. 

Livet som fotballspiller er kort, og jeg spiller nok på det øverste nivået maks til jeg er 34 år gammel. De neste årene vil jeg prøve å være på et høyest mulig nivå, og spille så godt jeg bare kan. 

Hvor lenge tror du James blir i Real Madrid? 

Pmn6