Extra large  he26617 ultrathumb
MÅLMASKIN: Karim Benzema leverer nok en bunnsolid opptreden, og nok en gang tegner han seg på scoringslisten.

Paris-Saint Germain: Kampen gjennom sosiale medier

Gårdagens kamp var en kamp som brakte med seg stor interesse fra flere hold, noe som også utkrystalliserte seg på sosiale media.

Kampen endte som kjent 2-2 i en ellevill sjansebonanza, hvor det ikke var langt mellom kontroversene. Real Madrid malte på store deler av kampen og spilte for det meste fantastisk fotball, men på tross av strålende fotball ble det bare med to scoringer. Samtidig vil nok de fleste madridistas ergre seg over de to kjappe Paris-Saint Germain scoringen, og ikke minst over Eden Hazards skade.  For den jevne seer var nok VAR-situasjonen kampens største snakkis, noe som skapte debatt på sosiale media og i studio. 

Det var en kamp hvor to stjernegalleri møttes, faktisk var lagoppstillingene så sterke at spillere som Luka Modrić, Gareth Bale og Neymar kom inn som innbyttere.  Samtidig sendte kanskje Norges største mediehus i TV 2 kampen på sin kanal som igjen fører til ekstra medietrykk, noe som for oss som følger klubben tett er ekstra gøy Selv fulgte jeg ivrig med på Twitter under og etter kampen, hvor det var flere interresante observasjoner. I den anledning tenkte jeg å dele noen av mine favoritt tweets fra selve kampen, og på mange måter oppsummerer de helhetsbildet på en svært bra måte. 

Marius Skjelbæk, kl21:01 

Burde Toni Kroos hatt tatovering? Jeg heller nok mot nei av spillertype-hensyn.

Petter Veland Kl 21:21 

Den scoringen til Real Madrid er det lett å forelske seg i. Hazard som setter igang med dansesko, Valverde fortsetter å vise at han har en stor fremtid, offensive Carvajal , Isco i stolpen og en iskald Benzema som drar av Navas med et nanosekunds opphold med høyrefoten. 

Shayan Jalilian kl21:29 

Jeg har kritisert Zidane mye, men den der mannen har stålkontroll. Har seriøst gjort alt perfekt de siste 4-5 kampene. Alt fra lagoppstillinger, til det å få spillerne til å levere. På toppen av det hele har Real Madrid LEKT seg med PSG de første 30 her. Fantastisk å se!

Jesper Mathisen 21:45

Nå røres det godt i Madrid. Det er jo straffespark, men han skal jo ikke ha rødt kort når det er et ærlig forsøk på å spille ball.

Jesper Mathisen 21:46

Frispark i den situasjonen som starter angrepet og dermed intet straffespark, men der var dommeren alt annet enn sterk. 

Mini til Jesper Mathisen  21:39 

Noe så latterlig bruk av VAR i Madrid. Klar straffe til PSG så går dommeren tre trekk tilbake og dømmer frispark til Real Madrid . Er dette rett bruk av VAR? 

Jesper Mathisen svarer Mini  21:49 

Hvis dommeren mener det er frispark kan de trekke den tilbake dit ja. 

Magnus Gjestrum Larsen  22:12

Har savnet litt Iscodisco! Valverde, Hazard, Marcelo og Kroos er helt enorme i kveld. Deilig.

Vidar Davidsen 22:19

Real Madrid - PSG. Det snakkes mye prematch om at trykket er så stort på spillerne i kamper som dette, og at det er et problem. Bare vås. De er enere. Ledertyper. Mentalt sterke. De blir ikke engstelige. De blir inspirert, mer fokusert og yter max. De GLEDER seg. 

Harald Natvik 22:51 

Det var ikke viktig å vinne i kveld. Vi må være strålende fornøyd med laget og ZZ i kveld. Traff på alt og er strålende i 80 min før vi tabber oss ut og slipper inn to. Det ender lite. Vi er gode i kveld. På nivå med da vi vant CL tre år på rad. 

Shayan jalilian 22:56 

Tenk å kaste bort sesongens desidert beste 80 minutter på denne måten da..dette føles som et tap. Positive er dog at de 80 minuttene er oppe i mot det beste jeg har sett av Real Madrid på flere + at vi er videre uansett. 

Følger du mye med på sosiale medier under kampen? 

Pmn6