Extra large aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SKUFFET: Den franske sjefen var skuffet etter å ha mistet ledelsen mot PSG.

Zidane: - Hele laget leverte en fantastisk kamp

Zinedine Zidane snakket med pressen på Santiago Bernabéu for å vurdere lagets innsats i oppgjøret mot PSG.

"Vi forbedres oss stadig, og vi må være fornøyd med dagens kamp, selv om vi er skuffet over resultatet," uttalte Zidane etter kampen.

Den franske treneren var naturligvis skuffet at kampen endte uavgjort etter at Los Blancos hadde dominert kampen i omtrent 80 minutter.

Det var en suveren prestasjon av laget. Vi utvikler oss stadig, og vi må være fornøyd med dagens kamp, selv om vi er skuffet over resultatet. Vi burde være fornøyd med hvordan vi spilte i 80 minutter. Hvis vi spiller like godt hver eneste uke så ligger vi godt an. I det første oppgjøret var de klart bedre enn oss, men vi var det beste laget i kveld. Det var skuffende å gi bort ledelsen, men vi må godta den.
Våre fans var avgjørende. De støttet oss fra første stund og var fantastiske ut hele kampen. Uavgjort er skuffende for både meg og spillerne etter å ha levert en meget god kamp. Vi spilte fantastisk og skapte mange sjanser. Vi kunne scoret fire eller fem mål. De små feilene er en del av fotballen. Det er grusomt, men vi godtar det. Når det er sagt, vil jeg fokusere på det positive vi gjorde i dag. Jeg likte det virkelig, så jeg kan tenke meg at alle andre også gjorde det.

Lagets fremgang

Vi jobber strålende og gjør fremskritt. Spillerne er de samme nå som de var før, vi har bare vært tålmodige. Vi må fortsette å spille slik og vokse som et lag, det er alt vi trenger. Slik er fotballen og vi ser positivt på fremtiden.

Allerede kvalifisert til sluttspillet

Det spilte ingen rolle. Det aller viktigste var å kvalifisere seg, og vi klarte det. Vi leverte en god kamp til tross for at vi allerede hadde kvalifisert oss. 

Hazard

Hazard hadde en fantastisk kamp. Han forstuet dessverre ankelen og jeg ikke det er noe alvorlig. Vi får se i morgen og han må gjennom noen tester.

Isco og Marcelo

Begge gjorde det veldig bra. Isco spilte i en posisjon der vi endret laget vårt slik at det skule fungere mellom linjene. Det var det vi var ute etter, og begge gjorde det bra, som hele laget generelt gjorde. Det var en fantastisk forestilling og et strålende show fra oss.

Valverde

Han utvikler seg veldig godt og det går veldig bra med ham, men det er tøft å spille den rollen og han løser det på en god måte.

Mbappé

Han gjorde jobben sin. Han fikk målet sitt, og jeg har ingenting mer å si.

Keylor Navas 

Han gjorde jobben sin, men jeg er ikke overrasket over at han leverte en god kamp. Han var strålende for oss og hadde mange gode forestillinger for oss. Keylor vartet opp med et par ypperlige redninger.

Hva synes du om den dramatiske kampen?

Pmn6