Extra large   1
SOLID FORESTILLING: Toni Kroos spilte på nytt en god kamp på midtbanen denne sesongen.

Kroos: – Vi må ta med oss det positive

Både Kroos og Benzema var misfornøyde med resultatet etter kampen mot PSG, men fortalte pressen at det er mye positivt å ta med seg videre.

Karim Benzema: "Laget ga alt"

Det var en spesiell kveld. Laget gav alt. Vi slapp inn to mål på slutten, men det var en flott forestilling fra oss. Vi er på rett vei og viste hva som bor i oss.

Resultatet

Det var ikke et bra resultat fordi vi ønsket å vinne, men vi ga alt, dette er tross alt Real Madrid. Hver eneste av oss er en viktig brikke, som et lag og med å hjelpe hverandre på banen. Å ha kvalifisert seg er veldig viktig for oss. Vi må nå gå inn mot lørdagens kamp mot Alavés og gå for seieren.

Kroos: «Vi må ta med oss det positive»

Vi tar med oss mye positivt fra dagens prestasjon, vi gjorde en god jobb. Vi er selvfølgelig ikke fornøyd med resultatet til slutt, men vi må ta de oppmuntrende elementene med i våre kommende kamper.

VAR-avgjørelse

Det er alltid øyeblikk hvor dommeren har et ord med i spillet. Vi kan ikke endre det, men vi gjør en god prestasjon både før og etter hendelsen. Hvis det var en feil i oppbyggingen, er det derfor VAR er der.

Karim Benzema

Vi vet alle om Benzemas kvaliteter. I kveld spilte vi alle veldig bra, og vi kan ikke bare fokusere på en spiller.

Kveldens motstander

Når du ser på kveldens motstander, var det kanskje en av våre beste forestillinger denne sesongen. Det viste oss også at du må fokusere i hvert eneste øyeblikk. Det kan for eksempel skje i løpet av en åttedelsfinale. Vi kan spille veldige godt i 90 minutter og så slippe inn to mål, og det er mye verre. Derfor må du konsentrere deg gjennom alle de 90 minuttene, men vi gjorde en god prestasjon.

Hazard sin skade

Jeg vet ikke nøyaktig hva problemet er. Han fikk en skikkelig smell.

Keylor Navas og Mbappé

Jeg likte ikke Navas gode prestasjon fordi han gjorde noen veldig gode redninger. Jeg er glad for ham, men ikke for oss. Når det gjelder Mbappé, vet vi alt om kvaliteten hans, men vi forsvarte oss veldig godt mot ham gjennom så å si hele kampen. Når en spiller hos motstanderen har slike kvaliteter er det noen ting du ikke kan forsvare deg mot, sånn som tempoet hans for eksempel.
Pmn6