Extra large  he17760 0
ENORM: Karim Benzema viste igjen hvor god han er da han scoret to mål, og storspilte tirsdag kveld.

Spillervurderinger: Paris Saint-Germain (H)

Hele laget leverte varene tirsdag kveld, men Karim Benzema gjorde det lille ekstra og scoret to mål.

Real Madrid 2-2 Paris Saint Germain
Estadio Santiago Bernabéu
Champions League, gruppespill (5/6)
Tirsdag 27.november, kl:21.00

1-0 Karim Benzema (16')
2-0 Karim Benzema (78') - Assist: Marcelo Vieira
2-1 Kylian Mbappe (80')
2-2 Pablo Sarabia (82') 

Det var en helt enorm første omgang av Real Madrid hvor de kunne scoret flere ganger, og et kvarter ut i oppgjøret lå kula i mål. Los Blancos kontret fremover ved Hazard som vendte spillet mot Valverde og Carvajal, hvor Valverde mottok ballen i feltet og fant Isco. Midtbanespilleren satte kula i stolpen, før Benzema var iskald på returen da han satte inn 1-0. I tillegg hadde Kroos flere gode avslutningen i løpet av omgangen, men det ville seg ikke. Like før pause var Courtois nære et rødt kort, men ved hjelp av VAR ble situasjonen avblåst grunnet regelbrudd i forkant. Dermed stod det 1-0 til pause. 

Vertene åpnet også best i den andre omgangen, hvor Benzema fikk en kjempestor sjanse allerede etter tjue sekunder, men Navas reddet. Isco var også nære å score mål i den andre omgangen da han ble spilt opp i feltet, men Navas reddet avslutningen fra kloss hold. Drøyt ti minutter før full tid scoret omsider Real Madrid endelig da Marcelo fant Benzema med et innlegg, hvor franskmannen headet enkelt i mål til 2-0. Deretter fulgte tre klønete minutter fra Los Blancos da Mbappe utnyttet en feil fra Varane og Courtois og reduserte til 2-1, før Sarabia utliknet til 2-2 med en perle to minutter senere. På overtid var Bale nære å bli kampens helt da han smalt et frispark rett i stolpen, men det ville seg ikke, og lagene delte poengene. 

Spillervurderinger: 

Thiabut Courtois (6): Tja, hva skal man si om belgieren? Gjør mye bra, men er veldig nære å bli utvist mot slutten av den første omgangen, men er heldig og blir reddet av VAR. I tillegg kommuniserer han dårlig med Varane i forkant av 2-1-scoringen, og den burde vært avverget. Kan ikke klandres for 2-2-målet. Alt i alt en godkjent kamp, men må luke bort feilene. 

Dani Carvajal (7): Backen har full kontroll på Mbappe i store deler av oppgjøret, og sliter kun ved enkelte anledninger da franskmannen setter på turboen. Er med fremover ved enkelte tilfeller, hvor han blant annet er fjerde sist på første scoringen. Kan ikke klandres for noen av målene imot, og spiller en god kamp. 

Raphaël Varane (6): Som sin makker så gjør han veldig mye bra, og en bunnsolid i 79 minutter. Viser seg frem med sin hurtighet flere ganger, og det ser nesten ut som om Mbappe ikke "gidder" å ta løpsduellen med Varane. Er dog meget svak på 2-1-scoringen, hvor han både kommuniserer dårlig med Courtois og gjør en klønete manøver. 

Sergio Ramos (6): Kapteinen gjør utrolig mye som er bra denne kampen, hvor han bryter baller, takler og står imot det meste PSG forsøker i 79 minutter. Må dog trekkes for måten han taper duellen på siden i forkant av 2-1-scoringen, hvor han både er svak og feilplassert. Er også litt sen med å finne posisjonen på 2-2-scoringen. Veldig god utenom feilene. 

Marcelo Vieira (8): Brassen spiler slik vi kjenner han fra glansdagene, hvor han stormer i angrep og skaper gode kombinasjoner med de offensive spillerne. Har flere gode innlegg, hvor et er til Isco og et annet er til Benzema på mål nummer to. Virker til å trives sammen med Hazard og Benzema. Burde kanskje trekkes litt for det defensive arbeidet på målene imot. 

Federico Valverde (8): Unggutten har virkelig funnet plassen sin i dette laget, hvor han bryter baller, balanserer midtbanen og blir med fremover ved enkelte anledninger. Har noen flotte driv fremover, og han virker mer og mer trygg i pasningsspillet. Er i tillegg tredje sist på scoring nummer en, hvor han spiller frem Isco på flott vis. Spiller en storkamp. 

Carlos Casemiro (8): Har noen taklinger som virkelig smeller, og det virker tidvis som at PSG-spillerne er redde for å gå i duell med han. Bryter opp spillet, stopper pasninger og en bauta bakover på banen, hvor han har full kontroll med Valverde og Kroos i 75 minutter. Viser i tillegg frem at han har forbedret pasningsfoten. Meget god kamp av brassen. 

Toni Kroos (8): Tyskeren er igjen utrolig viktig for dette Real Madrid-laget, hvor han fordeler ballene med bravur, og ikke minst er aggressiv med skuddfoten, hvilket setter Navas på prøve flere ganger. Har i tillegg et meget frekt hjørnespark som nesten overlister Navas. God kamp av tyskeren som virkelig har funnet formen i år. 

Isco Alarcón (7): Spiller fra start for første gang siden midten av oktober, og leverer absolutt en god kamp. Jobber utrettelig gjennom hele oppgjøret, hvor han dekker mange meter og er sentral både i gjenvinning av ball og oppbygging av angrep. Får et par store sjanser, en ender i stolpen som Benzema scorer på, og den andre reddes av Navas. God kamp av magikeren. 

Isco Alarcón (7): Spiller fra start for første gang siden midten av oktober, og leverer absolutt en god kamp. Jobber utrettelig gjennom hele oppgjøret, hvor han dekker mange meter og er sentral både i gjenvinning av ball og oppbygging av angrep. Får et par store sjanser, en ender i stolpen som Benzema scorer på, og den andre reddes av Navas. God kamp av magikeren. 

Karim Benzema (9 BB): Veldig veldig god kamp av franskmannen som fortsetter å score mål. Ikke bare scorer han mål, men han er kritisk for alle de gode kombinasjonene som skapes i angrepet, spesielt med Hazard og Marcelo, men også med Kroos og Isco. Scorer det første målet på en retur, og det andre på hodet, samtidig som han har et par gode sjanser til. Banens beste i kveld. 

Eden Hazard (8): Belgieren er ekstremt aktiv tirsdag kveld, hvor han leker med kula og skaper flotte kombinasjoner, spesielt med Benzema. Veldig sentral i den første scoringen hvor han starter kontringen, og vender spillet. I tillegg har han masse flotte bidrag, spesielt i samarbeid med Marcelo og Benzema. Flott kamp, og vi krysser fingere for et kort skadeavbrekk. 

Innbytterne: 

Gareth Bale (6): Kommer inn for en skadet Hazard, og virker spillesugen. Involverer seg i spillet, og har noen gode løp langs siden, samt et par solide innlegg. Er nære å avgjøre kampen på overtid med et praktfullt frispark, men dessverre står stolpen i veien. Godkjent innhopp. 

Luka Modric (6): Kommer inn med ny giv til midtbanen, og er sentral i oppbyggingen av den andre scoringen, hvor han stormer fremover og vender spillet. Er dog ikke like rå som Valverde defensivt, og mister midtbanen litt det siste kvarteret. Godkjent innhopp. 

Rodrygo Goes (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. Får en stor mulighet, men burde muligens spilt opp Benzema. 

Hvem syns du var banens beste mot Paris Saint-Germain? 

Pmn6