Extra large  1vc6109
SKADE: Eden Hazard pådro seg en skade i en duell med landsmann Meunier tirsdag kveld.

Skadeoppdatering: Eden Hazard

Skaden Eden Hazard pådro seg i går kveld er ikke alvorlig, og belgieren er tilbake om kort tid.

I sommer signerte Zinedine Zidane spilleren han hadde drømt om, da Eden Hazard ankom Real Madrid fra Chelsea for om lag €100M. Det ble en tøff start på oppholdet i den spanske hovedstaden for Hazard da mediene tidlig meldte at belgieren var overvektig, og sammen med en hamstrings-skade så varierte prestasjonene i begynnelsen. Han har omsider gått ned noen kilo i løpet av høsten, og samtidig fått spilt seg varm i trøya, hvilket har ledet til en rekke solide prestasjoner. Spesielt har samarbeidet med Marcelo og Benzema virkelig blomstret, og de tre ser ut til å trives i lag med flotte kombinasjoner. 

Det har omsider ikke blitt flust av målpoeng for Hazard, og for de som følger spillere gjennom statistikk så kan man la seg lure av belgieren sin første periode i Real Madrid. Fasiten viser til et mål og fire målgivende pasninger, men fasen Hazard virkelig har god i for de helhvite er i oppbyggingen av angrepet, hvor han tredje og fjerde sist ved en rekke anledninger. Han skaper konstant uro for forsvaret, og har med det sementert seg som en særdeles viktig brikke for Los Blancos. I går spilte han nok en god kamp da Paris Saint-Germain gjestet Santiago Bernabéu, men like etter timen måtte han forlate banen med en skade. 

Det verset ulike rykter både på twitter og i andre sosiale medier etter skaden at belgieren ville bli værende på sidelinjen i lang tid, men Zidane avkreftet dette tidlig etter oppgjøret. Franskmannen nevnte en forstuing, og krysset fingrene for at Hazard ikke hadde noen nevneverdige smerter. I dag har belgieren vært til medisinsk undersøkelse, og til stor glede for både fans og Zinedine Zidane så viser det seg kun å være en forstuing. Flere medier melder at Hazard vil være på sidelinjen i om lag ti dager, og dette vil derfor si at han er spilleklar til El Clasico 18.desember. Under følger den offisielle uttalelsen til Real Madrid:

Etter tester utført i dag på vår spiller Eden Hazard av Real Madrid sitt medisinske apparat, så har han blitt diagnotisert med en utvendig forstuing på hans høyre ankel. Han progresjon vil følges kontinuerlig. 

Animo Eden!

Pmn6